tisdag 7 december 2010

Julkort, men inte rött...

Hej!
Tänkte berätta för er att jag nu tillhör ordinarie Design Teamet på Pysseltagen vilket kommer att betyda att ni får se mer av mina alster framöver. Tycker det ska bli spännande och utmanade att finna ny inspiration, tips och idéer till er läsare. En närmare beskrivning på vem jag är hittar ni HÄR.
Hinner ni med era julkort, jag har gett upp hoppet att jag ska få iväg några i år igen;) Fick gjort ett häromkvällen. Inte dom klassiska julfärgerna, men jag gillar att bryta av från det;)

Satt och funderade på Decemberutmaningen och den är klurig, men vi ser ju att ni kan. Jag slutade vid fyra olika stansar på detta kort.

Har använt brun cardstock, craftcardstock, straw cardstock och detta pappret från My Minds Eye. Har fått brun-begie-turkos på hjärnan just nu i färg combos
Det stansade alfabetet är Tim Holtz.
Renarna känner ni nog igen, Tim Holtz. Klistrat notpapper på grungepapper och sedan stansat. Distressat kanterna för lite djupkänsla. Monterat med 3D kuddar. Stjärnan i toppen är gjord med två blom stansar, liten och mellan. Distress och Brilliance dyna för färg och sen en halvpärla som avslut.


(Lite ljus bild, MMY pappret är mer färgkorrekt på den övre bilden)

Hur har jag gjort granen då? Jo, en blad punch och disressat alla kanter. Sen började jag nerifrån och klistrade mej uppåt.

Lite inspiration hoppas jag! Även om jag är jättedålig på julkort så blir det alltid tagsen till julklapparna;) så det kommer ni att får se en del av framöver.

Ni får inte glömma att titta in för att se era bidrag och den fantastiska adventskalendern som publiceras varje dag fram till den 24 December;)

Kram

Erika


6 kommentarer:

 1. Superläckert!! Jag tokgillar oxå din färgkombo!! Får nog lov att testa den, hihi...

  Välkommen till oss, tjejen!!

  SvaraRadera
 2. Mycket läckert julkort får nog testa att göra ett utan stämpelmotiv.:)

  SvaraRadera
 3. Åhhh, vad kul att du blivit permanentad!! Ska bli så roligt att se mer av dina inspirerande alster!! Detta kort är sååå läckert!

  Ha det gott!
  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 4. Va roligt :) Vill ha, vill ha, vill ha!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Apropå julkort så måste jag slå ett slag för Postens Levande julkort, riktigt kul grej där du kan styra 4 kameror och välja inställningar och fota av renar live opå en bergstopp i fjällen och sen posta iväg!
  http://www.levandejulkort.se/

  Snygg, rolig och smidig kampanj i jul!

  SvaraRadera
 6. Wow, så knallflott kort da, elsker de hjortene eller hva de er. :D

  SvaraRadera