onsdag 19 maj 2010

Kort till utmaningen för Maj

Som jag skrev i det förra inlägget så skulle jag aldrig komma på tanken att skapa ett kort i turkost och rött. Men nu när Cath kläckt idén så blev jag himla sygen på att prova :)

Sagt och gjort, jag började leta bland mitt DT-material och se nog fanns det lite grejer så jag kunde få ihop ett kort!!

Kolla:

Inte så tokigt alls faktiskt.

Jag har använt röd cardstock som bas, och det läckra mörkt turkosa pappret kommer från Mariposa-stacken. Det är en förpackning med papper som jag absolut ska köpa om Inger för in den igen!! Men kan du tänka dig papper i storleken 8x8 så har du tur för då finns det ett par förpackningar kvar!


Min favoritros är ju röd så den fick ju så klart vara med, några röda dekorationsbär och en turkos pin hittade jag i lådan oxå. Blåa minirosor och några gröna blad för att bryta av liiiite...


Knappar!! Här fick jag allt leta lääääänge!! Det är något som jag aldrig använder längre. Köpte en blandad påse när jag började pyssla och sicken tur, det fanns två turkosa i påsen, hihi...


En läcker pingla!! De nya Bombshel-stämplarna passade ju perfekt till det här kortet! Textstämpeln är slut i shopen just nu, men vem vet, kanske kommer den in igen... Stämplat med turkos dyna och embossat med clear embossingpulver ovan på.
I morgon är det torsdag igen, så glöm inte bort att titta in och kolla vad Cath bjuder oss på i Tips & Trix-torsdag!!
Kramisar
BellaMio

2 kommentarer:

  1. Riktigt läckert!! :) Har också den där bombshellstämpeln liggande men har inte hunnit prova än- varför kan man inte köpa pysseltid på lösvikt i shopen?!
    Kramkram!
    Eva

    SvaraRadera
  2. Verkligen läckert kort och färgkombon var intressant. Kanske skulle vara med. :)

    SvaraRadera