måndag 24 maj 2010

Bidrag nr: 19 - Majutmaningen och Läsarinspiration!

Ytterligare ett bidrag har jag hittat i inkorgen. Ni är verkligen flitiga!!

Bidrag nr: 19

"Hej!

Hittade en bit röd-turkost papper i pappershögen och eftersom jag ändå måste göra ett morsdagskort så blev det ett bidrag till majutmaningen. Förutom ett kort så är ju mamma naturligtvis värd (minst) en blombukett och den här buketten består av tre röda rosor, två "kappblommor" och en hjärtpin!

Vänliga hälsningar
Anna-Lena

http://alsalster.blogg.se/"

Tack för ditt läckra kort!! Håller med dig om att mamma är värd minst en blombukett :)

Sen vidare till lite läsarinspiration!

Det är gulliga Jessica som mailat in bilder på en vacker tavla hon gjort. Hon har även använt den läckra metallen på tavlan.

Titta så snyggt!!


Till tavlan har jag använt mig av en förstoring från Fuji, dom hade ju så bra erbjudanden häri vintras på jättestora bilder och jag kunde ju bara inte låta bli att beställa ett gäng.

Canvasen kommer från Panduro, likaså kronan på fågeln som dessutom fått sig ett lager av alkoinksen Espresso och Copper.

Gångjärnen är från CreativCompany och jag har fäst dom med riktiga skruvar som hör till.

Sen har jag använt mig av Grungeboard, distresser, distress stickles, Tim Holtz metall dekorationer, dabbers, cracklepaint, mist, metal art sheets och alcoinks på dom.

Till att göra metall dekorationen har jag använt mig av Slicen och Vintage Findings kortet tillsammans med embossingsettet till den. Jag använde mig av baksidan av metallen (silver sidan) och sen har jag gått över med alcoinks i färgerna Rust och Copper. Sen droppade jag försiktigt Espresso i fördjupningarna och lät det torka in lite grann. När det var lagomt "halvtorrt" så doppade jag Cut n' Dry nibs i blendingsolution och tog bort färgen från topparna i embossingen. NÄr jag kände mig klar så klippte jag ut det och gick runt med en sån där sytillbehörspryl (taggig hjul-rackare!).

//Jessica "coffeeaddicted"
http://blogg.coffeeaddicted.se

Tack snälla du får att du visar oss din superläckra tavla!!! Det är inte utan att jag blir väldigt sugen på att prova själv, hihi...

Kram
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar