måndag 7 november 2011

Fars Dag hela veckan!


Japp, Fars Dag får blir temat hela denna vecka, tänkte vi. De flesta av oss har ju någon far, farfar svärfar  eller  nåt i den stilen att uppmärksamma och "herrkort" är ju inte alltid det lättaste att göra (eller roligaste heller om jag ska vara onödigt ärlig ; ) ).  Så här kan vi nog alla, inte minst jag,  behöva lite påfyllning av inspiration tror jag, haha! (och särskilt som jag har såväl egen far, svärfar som "plastsvärfar" att uppvakta).

I alla fall, one down, two to go:Detta enkla kort blev oerhört snabbt ihopsnickrat av diverse "halvfabrikat" :). Hade en bakgrund med Alcohol Inks i olika gröna nyanser liggande ( brukar alltid göra ett antal när jag väl håller på och kladdar, jättebra att ha för oförutsedda tillfällen)

Även motiven var färdiggjorda, hade nog varit påtänkta till något annat men ratats i sista stund :).  Har stämplat med embossdyna på svart CS och sen borstat i Perfect Pearls  Perfect Gold och Forever Green. Stämplarna kommer från ett Inkadinkado-kit med diverse intressanta små djur som tidigare fanns i shopen. "GRATTIS" är skrivet med stålstift och Perfect Pearls blandat med lite vatten till lagom konsistens. Resten av texten är skriven med vanligt svart bläck- visst känner ni igen uncialstilen ; ) ??

F ö grönt Crispyband och svarta Rhinestones .

Det var allt från mig idag, ser fram emot att få se vad de andra tjejerna hittar på under veckan :)!

Ha en skön måndag!

KRAM!
/Eva
3 kommentarer:

  1. Härligt kort! Sköldpaddan och ödlan var ju bara för söta. =)

    SvaraRadera
  2. Jag håller med om att det kan vara svårt med kort till männen men du har lyckats jättebra.

    Maud

    SvaraRadera