måndag 11 juni 2012

Sommarlooov!!!!

Ja, nu är det väl i alla fall officiellt sommar när sommarlovet har börjat! Här i Sundsvall (och på de flesta andra ställen?)  slutade skolorna förra veckan och vi hade fullt upp med studentuppvaktningar och avslutningar. Själv måste jag jobba ett par veckor till innan semestern inträder men maken är ledig så det känns ändå som halvsemester att slippa morgonlogistiken och bara ha sig sig själv att sköta :) .

Så idag tänkte jag, i denna anda, bjuda på ett ultrasomrigt kort! :Motivet är Flip-flopTilda från senaste Magnoliakollektionen. Somrigare än så blir det knappast :)... Solnedgången kommer från en tidigare Magnoliakollektion. Läcker men det är faktiskt lite knepigt att färglägga i motljus tycker jag :) ... Distressrefillers och lite finish med Prismapennor.

Dekorationerna är diverse gamla och nya blommor, rosorCamille - Sun Kiss Handmade Paper Flowers - Prima, Dekorationsbär, mm.
Bladswirl från Cheery Lynn och blad från Magnolia Doohickeys.

Kortbas vit CS, kantstansad med MS Punch Around the Page-Punch.
Pappren kommer alla från BoBunny, Barefoot & Bliss Paper Pad 6"X6" - Bo Bunny , Ambrosia - Ambrosia  samt Marigold - Ambrosia fast i 6x6" format. Det sista pappret har en färdig "etikett" perfekt att skriva i:


En close-up på flip-flop Tilda :) :
Om tiden tillåter kan det hända att jag skymtar förbi i bloggen ytterligare en gång innan semesterkaoset utbryter men om inte, HA EN RIKTIGT SKÖN SOMMAR!!!

KRAM!
Eva

3 kommentarer:

 1. sommarlov, visst är det härligt! Så oerhört sött kort, jag är helt såld på motivet!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. VIlket fantastiskt fint kort!!!

  SvaraRadera
 3. Ett helt underbart kort och så fantastiskt färglagt!

  SvaraRadera