tisdag 26 juni 2012

Kort med kapsyl!

Ni har väl inte missat alla de läckra kapsylerna med tillhörande bilder som kommit in till butiken?

Kan säga så mycket att jag absolut inte har missat dem, hahaha!! Jag har väääääldigt många så det kommer bli massor med kapsyler här i bloggen i framtiden :)


Det blev ett kort i mjuka färger den här gången.

Vit cardstock som bas och så har jag använt ett väldigt mjukt blågrå cardstock som matta. Det mönstrade pappret är ett väääääldigt gammalt Primapapper, men där ser man! Man kan aldrig köpa på sig för mycket papper :) Små vita blommor utstansade i vit cardstock med lite bling i mitten. Å så kaspylen!!! Just denna har formen av en blomma (tycker jag i alla fall) så jag valde att använda den på "rätt" håll istället för att lägga bilden inuti kapsylen som jag nästan alltid gör annars.

Å så har jag använt en söt bild med fin text och fjäril och så Glossy Accent ovan på så klart :)

På mönsterpappret har jag använt en Template och Modeling Paste för att få lite mer djup, det är de vita prickarna ni ser under kapsylen :)

Även den här texten är jag heeeelt förälskad i!!! Såååå många fina stämplar från Catslife press, ni missar väl inte dem?Ville prova något nytt så jag klippte motivet i två delar och satte en vit ram av cardstock runt bitarna. Tyckte det blev ganska fräckt!

Kram
BellaMio

1 kommentar:

  1. Vilket härligt kort du har skapat Mio.
    Jag gillade att du delade på motivet, blev sååå snyggt.
    Kram Johanna.

    SvaraRadera