lördag 23 juni 2012

Embossa en tag...

Hej!

Hur mår ni idag? Dagen efter midsommar afton;) Jag hoppas att ni hade trevligt igår och hade ni turen att slippa regnet? Här i min skåne del av landet öste det ner, men det är inte det som gör dagen utan sällskapet;) precis som när vi pysslar;))))

Inte slutar väl ni att pyssla nu när sommaren har kommit? Har ni set allt nytt mumsigt som trillar in i shopen? Vill ha, vill ha, vill ha;) För man har ju inget där hemma eller så är det som gubben min säger; "Du är lika pappers blind som tygblind!" För att komma till saken så köpte jag två nya kit med embossingfoldrar;) och har lekt lite.


Jag köpte bla denna som har detta underbara mönstret. Jag stansade ut en tag från förpackningen, man kan ju använda det mesta;) Sen embossade jag tagen och lekte loss med alcohol inks, Gold, Snow Cap och Butterscotch. På framsidan tog jag lite Hazelnut och Espresso.


En tag att skriva på som sitter fast med Hug snug band infärgat med Distress Stain Mustard Seed, Spiced Marmalade och Rusty Hinge. Gillar möjligheterna man har genom att färga in band och blommor själv;)


Bladen är en magnolia dies och blommorna är stämplade med stämplar från Paper Artsy och utstansade med dies från samma företag.
Metallblomma och liten ros som jag färgat lite med vax för att få mer liv i.

Liten sido bild, det är kul när tagsen inte bara är platta;)

Köpte även ett annat paket med embossingfoldrar i lite steampunk/metall still. Har inte hunnit göra färdigt denna tag, men tänkte ändå visa er. 

Har även här använt förpackningen som foldrarana låg i. Stansade en tag och har sedan färgat in backsidan med Snow Cap, Silver och Pitch Black. För att få lite lyft och effekt på tagen har jag även tagit silver på framsidan genom att dra handtaget med alcohol inks.

Material;
Alcohol Inks, ni hittar länkar i texten undeer respektive tag.
Distress Stain, hittar ni länkar under tagen.
Embossingfoldrar; Denna och denna
Paper Artsy stämplar och Dies
Magnolia dies, Ros blad
Papper blomman; Echo Park

Jag hoppas ni får en trevlig lördag och hoppas att vi ses nästa helg då Pysseltagen har Tältet öppet med massor av bra priser, roliga produkter och massor av demos;)))


Kram

Erika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar