lördag 3 september 2011

Metalliskt!!

Förra helgen tog jag mig en tur ner till Pysseltagen för att vara med på Ingers Jippodagar. Som vanligt var det ju superkul och det är alltid lika roligt alla härliga tjejer. Nu börjar jag till och med lära mig vad en del av er gobitar heter :)

Hur som, så skulle det ju demas så klart, så jag passade på att leka med Metall, Alco Inks och andra roligheter och göra en Välkomst-skylt i bästa Metal Art-stil!

Jag har slitit mitt hår den här veckan för att försöka få ordning på varför helt plötsligt mina videos blir i så dålig kvalité. Jag har inte lyckats lösa det helt och hållet, men det har i alla fall blivit mycket bättre, så håll till godo med en rolig tutorial!!Å så självklart bilderna oxå :

 Visst är den ganska läcker ändå?? Tror allt att jag får lov att göra en till mig själv oxå, hihi... Primafjäril och finfina metalldekorationer. Pysseltagen är gjort med foambokstäver som jag har kletat på Stickles på och lackat när det torkat. Skimrar jättefint! En liten knapp att hänga sin nyckel på när man kommer hem :) Kugghjul utstansade (Mini gears) i grungepapper. Den som ligger över metallen har jag mistat i en rostaktig färg för att den skulle passa in bättre... Och så lite blomster så klart, utstansade blommor varvat med metalldekoration och en liten "kvist" med droppar. Jag bara älskar den här diesen från Tim Holtz så den fick lov att vara med :) Buren är under metallen och fågeln ovanpå. Fågeln har jag målat med Crackle Paint och sedan lackat med Glossy Accents.


Om ni inte har provat Metal Art så tycker jag absolut att ni ska 
göra det för det är enkelt och såååå roligt!!!

Kram
BellaMio

11 kommentarer:

 1. Hur fint som helst. Aldrig sett tidigare.

  SvaraRadera
 2. Jättebra video (som vanligt)
  Så läckert med metal art.

  SvaraRadera
 3. SåååSNYGGT och HÄFTIGT det blir:)
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Hejsan Mio
  Vill bara tacka dej för ett trevligt möte på din demo sist i Örkelljunga.
  Jag är nu inne på mitt tredje alluminium alster.Mina fingrar har alla möjliga färger just nu, detta är otroligt roligt.
  Tack för inspirationen du gav mej.
  Kram Susanne"Prickelina"

  SvaraRadera
 5. Åh, underbart Susanne/Prickelina!!! Så glad jag blir nu :) Och extra kul att du kommit igång med Alco Inks oxå!!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tack tjejer för era helt underbart goa kommentarer!! Slickar i mig allt jag kan av berömmet!!

  Kram på er!

  SvaraRadera