måndag 12 september 2011

Mera Tags...

Ja, jag hotade ju i måndags med att återkomma med ännu fler tags och tomma hot är ju inte bra :). Jag är fortfarande helt fast i Disress Stainens värld så med den produktivitet jag haft just nu kan detta bli ett stående inslag, varje måndag fram till jul ungefär...  hah, bara skojar, misströsta inte! Ska snart börja variera mina inlägg lite...kanske ;)...

Här kommer i alla fall några tags till :


Har embossat tagen med en embossingfolder ( just denna tyvärr slut)  och sen färgat in med Broken China. När den torkat strukit ovanpå med utspädd gesso och sen lite vit acrylfärg  på kanterna. Stämplat med vit acrylfärg och en fjäderstämpel från ett Hampton Art set. Dekorerat med chipboardfigur som målats med vit acrylfärg. Klänningslivet är stämplat och embossat men det syns dåligt. Fö metallhörn som även det vitmålats, bokstäver typ dessa, metallcharm, egen fjäril, organzaband. Paper Pen opal. ( Upptäckte att swirlarna på själva tagen sög åt sig underlagetsfärg och blev ljusblå istället för vita :) )


Sen en i lite varmare färger, att sätta på en vinflaska man tänker ge bort var tanken :) :

Här har jag använt färgerna Wild Honey,  Fired Brick och Vintage Photo. Textstämpeln kommer från Rox stamps ( och den är det REA på just nu :) ) , alla övriga stämplar från setet Wine Lovers  från Crafty secrets. Ja, förutom bakgrundstexten som är från ett TH set (just detta finns inte just nu  men måånga andra fina med och utan textstämplar finns det :).)
 Den stämplade flaskan och glaset har jag fyllt i med Glossy Acents. F ö blomma av boksidor och TH die Tattered Florals, brad, fjädrar, organzaband. Wellpapp från något emballage.


Till sist en i färgerna Wild Honey, Broken China och Peeled Paint:


Här har jag stämplat svagt med noter , typ dessa, med Broken China. Texten är en träklossmonterad TH/Stampers Anonymousstämpel stämplad med svart Staz´on. Har sen stämplat fjäril och trollslända med vit acrylfärg och lite blingstenar på dessa. Blommorna är gjorda med TH Tattered Florals Die och gesso enligt Erikas fina beskrivning. I nederkanten lite ärvd spets ( eller vad man nu kan kalla det :) ), infärgad med Broken China. Hug Snug Seam Binding  band, vitt, infärgat med Broken China.

Japp, det var dagens tags :)! Vad ska man ha dem till då?  Tja, vad som helst faktiskt :). Baksidorna har jag bara klätt med matchande mönsterpapper, tänker att man kan klistra dit en skylt med valfri hälsning när man har bestämt om dom ska sitta på en födelsedagspresent, gåbortspresent, en påse bullar, chokladask eller vad det nu kan bli :)...

Ha det gott!

KRAM / Eva

2 kommentarer: