tisdag 6 september 2011

Första kursen och Annorlunda album!

Hej!
Ja då kör vi första kursen på torsdag och det är för dig som är nybörjare och vill få mer koll på verktyg, stämpeldynor och inspiration.En liten tjuvtitt;) Vi får se vad vi får för papper att jobba med;)

Det annorlunda albumet då? Jo jag fick en ideé att jag ville göra ett album som man kunde spara med lite minnen i tex första hårlocken.


Jag har gjort det som en mapp man kan öppna.Liten lås mekanism (hemmagjord) som man snurrar snöret om. Mina gesso blommor med bling i mitten;) Stansade med denna dies.Insidan! har tyvärr missat att fota, men de båda "vingarna" som man kan vika upp och ner har fått maskinsömmar.Här ser ni de båda "vingarna" utvikta. gott om plats för foto och journaling.Baksidan!

Basen är gjord med Straw classic cardstock. Alla kanter är stämplade med sifferstämplen i detta set och sedan distressade. Pappret jag använt kommer från Primas 6 x 6 paper Pad Moulin Rouge, tyvärr slut, men det har kommit in många nya underbara papper. Kanterna har jag gjort med en Martha Stewert kant stans.


Jag hoppas ni får en trevlig vecka! Kanske ses vi på torsdag!


Kram

Erika
2 kommentarer:

  1. Åh, denna är ju bara så snygg! Har väntat på att du skulle blogga den, såg ju den på jippodagarna. Helt underbar!

    SvaraRadera
  2. Tack Erika för en givande och lärdomsrik kurskväll!!

    SvaraRadera