söndag 14 november 2010

Mer Kraftin´Kimmie och JUL!

Fick helt underbara julpapper och massor av fina dekorationer i senaste DT-paketet från Inger, så egentligen är det JULKORT det ska handla om idag. 
Kan ändå inte låta bli att först visa Henri , ytterligare en av de coola stämplarna från Kraftin´ Kimmie som är mina absoluta favoriter för tillfället! Här har han fått pryda ett ganska enkelt farsdagskort - känns som man får hålla igen lite med blommor , spetsar och rosetter på såna... =). Fast liite av den varan blev det ju ändå, kunde helt enkelt inte låta bli att använda min alldeles nya MS Punch Around the Paper-stans som TYVÄRR nu verkar ha tagit slut i shopen, hoppas den kommer in igen för jag tycker den är så snygg ( och flera andra fina finns här) :


En liten bild på insidan för att få en tydligare bild av stansen:Sen då till lite julkort. Fick som sagt en bunt helt underbara papper från Echo Park, som går i rött och blågrått. Väldigt "vintriga" men utan tomtar och granar, så de passar lika bra till julkort som till andra "vintriga" alster som inte har med julen att göra. 
Här är ett kort med en av årets julmagnolior, (det verkar ha varit strykande åtgång på dessa, några finns kvar men tyvärr ej denna), färglagd med distressrefillers. En av RoxStamps fina GodJul-stämplar stämplad och distressad med Stormy Sky. Nya stansen har gått varm också som synes =).....Övrigt material och verktyg som använts:

Vit CS ( den blå bakgrundspappret är vit CS som distressats med Stormy Sky och målats med Glimmer Glaze Norhern Lights, oj vad det skimrar fast det syns dåligt på bilden :) )
Mönstrat papper Echo Park Wintertime- Blizzard (baksidan)
Blå spillbit från förra årets BoBunnyjulpapper
Retroblommor som jag klippt till :) lite, distressat och format lite med präglingsverktyg liknande dessa.
Vit Prima craftable blomma som distressats och målats med samma Glimmer Glaze som ovan
Vita dekorationsbär
Punch Cedar Sprig- Punch Bunch (fast jag tror min är large)
Spellbinder Scalloped Circle

Ett till julkort har jag hunnit med, detta med den superfina kortvikning som Mio visade i sitt senaste torsdagstips!:


Ännu en julmagnolia, de är ju helt bedårande söta tycker jag :)... Snöflingorna man möjligen kan ana runt Tilda är gjorda med vit Puffy Velvetpenna

Första insidan:) ..:


Och andra insidan...:Material/ verktyg:
Röd CS
mönsterpapper Echo Park  ( helt suveränt välmatchade, kan inte bli fel :) ) Blizzard, Red swirls ( baksida) och Snow, finns även några ytterligare fina att mixa med.
Textstämplar från RoxStamps
Retroblommor, tillpiffade enligt ovan och som även fått lite glitter med Sakura Gelly Roll stardust penna clear 
Pearls Bliss
MS snöflingepunch
Ljusblått band
Spellbinders Petit Scalloped Ovals
Lite Aleene´s glitter snow under tildas fötter :)

Lätt som en plätt att få julkortsinspiration med dessa fina papper :). Dessutom har jag en hel del kvar så fler julkort lär dyka upp framgent.

Ha en fortsatt skön Fars Dag!

Kram/ Eva

3 kommentarer:

  1. Fina kort! När man gör så rustika blommor och har såna färger som du har på farsdagskortet så fungerar det ju hur bra som helst!

    SvaraRadera