måndag 22 november 2010

Månadsutmaning DECEMBER!!

Hihi, nä jag har inte blivit tokig, inte veckovill heller, men månadsutmaningen för december behöver lite framförhållning...

1-24 december kommer vi att ha en adventskalender här i bloggen med fina erbjudanden från butiken. I samma inlägg visas även ett tävlingsalster. På julafton är det dax för final, då presenteras vinnaren av de bidrag som publicerats under december. Vinnaren får ett presentkort på 200:- att shoppa loss för i butiken.

De dagliga erbjudande gäller från kl. 8.00 då inlägget presenteras och fram till 23.59. Man kan inte lägga på ett erbjudande på en befintlig order eller spara en order i flera dagar för att ta del av fler erbjudanden.


För att ha så stor chans som möjligt att bli publicerad så är ju ett hett tips att skicka in sitt bidrag så tidigt som möjligt, har man skickat in redan innan december börjar så har man ju 24 chanser att bli publicerad på!!

Så till tävlingen:
Denna månad är det PUNCHMANIA som gäller!! Ni får skapa vilket typ av alster ni vill, MEN det ska vara inte mindre än 8 stansade saker på ert alster!!! Och de måste vara olika allihop!! Har du stansat tre retroblommor så räknas bara 1, men har du stansat 3 olika sorters blommor (en Retroblomma, en Cherry Blossom och en Star Lily till exempel) så räknas det ju som tre. Utstansade bokstäver (ord och meningar) räknas som 1.

Du kan använda allt som går att stansa, kantstansar, figur- å blom-stansar, spellbinders, dies från sizzix mfl. Ja helt enkelt allt som går att stansa med (dock inte elektriska maskiner typ, Slice, Gazelle m.m.), och du får dekorera hela ditt alster, inuti askar och kort, på fram och baksidor av böcker, ja allt du kan komma på!!!

Maila ditt bidrag till pysseltagen.blogg@live.se, skriv att det är till Decembertävlingen (så jag inte publicerar den för november, hihi) och tala om vilka 8 olika stansade saker du har med. Vi måste ha ditt bidrag senast den 22 december!

Lycka till med era alster!!

Kram
BellaMio

2 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Kul att du gillade mitt kort...
  Är nybörjare på scrapping så alla snälla kommentarer värmer =)

  Synd att det var en gammal stämpel men det går kanske få tag i den ändå..får kolla runt lite...

  SvaraRadera
 2. Kul...jag har gjort ett kort nu som jag kommer skicka!

  SvaraRadera