fredag 19 november 2010

Hej!
Hur fort går tiden egentligen? Knappt 1 1/2 månad kvar till julafton och jag har som vanligt inte börjat handla julklappar. Har ni?

Men jag har gjort en fin bokask;)

Inger har dom här jättefina askarna och jag var bara tvungen att dekorera en sådan.Jag har grundat hela asken med ett täckande lager av Crackle Paint, Picket Fence. Sen har jag målat över hela asken igen med Glimmer Glaze, Suger Cane, slut i shopen, men Saffron påminner om Suger Cane. Lite läckert julröda halvpärlor och röda blommor fick bli en del av dekorationen.Dekorationen då? Jo en bit wellpapp som jag målat med Puffy Velvet. Satt fast en bit Crisp Band undertill och sedan monterat biten på asken. Men glöm inte bort att sätta bandet till stängningen först, innan ni monterar wellpappen;) Har använt en bild från Crafty Secrets, Christmastime. Det finns en massa olika under kategorin Jul i shopen. Swirlen är en Tim Holtz dies. Pappret är hemmagjort. Målat med distress och glimmer glaze.
Baksidan blev enkel med detta papper och röda halvpärlor.

Har ni sett tidningen som Inger har fått in? Det fanns en hel del rolig inspiration som Väsk-pop-up kort, Blomquillings kort och den söta stämplen som följer med;)) Kunde inte motstå den. Tidningen kostar bara 45 kr.

Hoppas ni finner inspiration och får en trevlig helg!

Kram
Erika/Rosa Bönan

www.e-designat.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. Vad fint, jätteläckert dekorerad!
    Kram / Eva

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! Härligt att se allt fint du visar här! Kramar!

    SvaraRadera