söndag 26 september 2010

Lite ego... och påbörjat julpyssel!

Ja, det var så vackra papper som kom i mitt förra DT-paket och när jag plockade upp just dessa så var ju fotot givet, det väldigt rosa från min fotosession i somras på The Studio. Jag ville göra en väldigt enkel och avskalad layout och hoppas att jag lyckats. Jag använde båda sidorna av det vackra papperet från Best Creation och spetsen häftade jag fast. Jag tog en halv kakservett och veckade som en solfjäder. Den och blomman sprayade jag med Perfect Pearl. Sen har jag ritat raka linjer med en glitterpenna och placerat några bling i hörnen. Jag skar en smal remsa av mönsterpapperet och rullade ihop och fäste runtom blingen i blomman.


Jag har använt:
Rosa spets

Sen var det det här med julpysslet. Jag har gjort ett litet enkelt projekt för att ni ska få se de läckra papperen Inger skickade mig. Ni ska få se mera, jag lovar. Men julklappsetiketter som jag har börjat med, kan man aldrig få för många av. Så är det för mig i alla fall. Inte för att vi har så otroligt mycket julklappar men vi är en stor familj och de små paketen tenderar trots allt att bli ganska många... så det är ju bäst att börja i tid. Ni kanske har köpt första julklappen redan? I så fall är det ju helt klart dags...Fyra läckra dubbelsidiga papper från Best Creation, här ser ni en försmak av alla sidor. Jag gjorde superenkla tags som ändå känns lite arbetade. Jag använde den fina Inkidostämpeln som jag stämplade med Memento-dynan på vit cardstock. Skar sedan ut etiketterna och tog mönsterpapper som jag monterade själva etiketten på. Därefter fick de en matta av vit cardstock igen. Dessa  tänkte jag hålla så här enkla, och sätta dubbelhäftande tejp på baksidan så är det bara att klistra direkt på paketen sen.


Så kan man ju knyta ihop dem så här och ta med sig till värdinnan/värden på glöggpartyt eller adventsmyset. Tror det kan vara en uppskattad present. Tänk va, att ha det klart REDAN! Det vore väl bra?

Jag har använt:
Rött band att knyta om

Det var allt från mig för idag! Kram till er alla!

Cath.

2 kommentarer:

  1. Jättefin LO. Enkel men väldigt vacker.

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare - så det så! :)

    SvaraRadera