tisdag 21 september 2010

Ljuskort och ett till bikinikort!

Nu börjar det bli höstrusk på riktigt. Kan erkänna att hösten inte är min favoritårstid... visst uppskattar jag en klar, solig höstdag med sprakande höstfärger på alla träd, men oftare tycker jag att det är kallt, gråmulet duggregn, leriga skor och barnkläder och mörkt, mörkt, mörkt...
Tur då att den finns en och annan ljuspunkt på transportsträckan mot jul... t ex Halloween !
Vet att en del tycker det är en fånig amerikansk import som mest är ett kommersiellt jippo men själv har jag fallit totalt för denna helg! Tycker den är en utmärkt ursäkt för att få ha fest, spöka ut sig själv och sina likaledes partysugna barn och även ta ut svängarna lite extra när man pysslar! Jag menar, när annars kan man frossa i knallorange :)?!

Fick just lite glada Halloween papper från Inger i senaste DT-paketet och såg en tutorial på en variant av värmeljuskort för ett tag sen som jag gärna ville testa så här är resultatet, kan ju vara bra att ha och ge bort på när man ska på Halloweenfest kanske ...

Framsida:

...och insida:

Mönsterapperen kommer från Best Creation, Eyeball Trick or treat Glitter och Boo-Tiful- Trick or Treat Glitter. Fotona gör dem inte riktigt rättvisa, för glittrar gör de verkligen. CS:en är Bazzill Bling Emerald City och vit CS Bazzill Canvas. På framsidan fladdermöss urklippta ur grungeboard, svartfärgade med Distress Black Soot och lackade med Crackle Accent. Spöket är stämplat på grungeboard med stämpel från förra året, urklippt och lackat. Även spindelnätet är en stämpel från i fjol. Blommorna var från början vita men sprayade med glimmermist Peach Delight, de svarta är stansade med Daisy Medium Punch. Har också gjort orangea prickar lite här&där med den fantastiska Paper Pen. På insidan lite retroblommor . Svart och orange band. Har även använt spellbinderdie samt Martha Stewart kantstans.

Tänkte också passa på att visa ytterligare ett bikinikort gjort till butiken i Örkelljunga :)
Papper är hudfärgad CS samt Lapreal Parlor från Adornit:


Rosa spets, tatueringsstämpel från Bombshell...

...och på insidan förstås en Bombshellbrutta. Har även stämplat kanterna med en av de underbara clearstamps som landade i shopen för några veckor sen, Big Corner Elements från My Paper World.

Och en närbild :)


Vill också påminna om vår septembertävlingen, än är det gott om tid att knåpa ihop ett riktigt höstigt och handgjort bidrag !!

Önskar er alla en fortsatt fin vecka!

Kramar / Eva


3 kommentarer:

 1. Hej!

  Finns det någon mall någonstans till det coola bikinikortet? eller du kanske har ett själv ? :P

  SvaraRadera
 2. Jätte fina kort, jag skulle vilja ha mallen till ljuskortet. var kan man hitta den?
  hälsningar Annette

  SvaraRadera
 3. Bikinikortet är bara såååååååå läckert!!! Snyggt dekorerat och välgjort.
  Kram

  SvaraRadera