söndag 19 september 2010

Kort med färg!

Hej på er!

Mer och mer börjar jag gilla färgglatt och jag blev så glad då Inger verkligen skickat riktiga färgklickar hem till mig i form av dessa underbara Best Creation-papper! Här har jag gjort några kort med gul cardstock som bas!


Det här kortet blev utan text, så det kan ha många olika användningsområden.


Här har jag använt:
Best Creation Stripes fram och baksida

Här kommer så ett kort som jag nästan fick en känsla av studentkort när det var klart, älskar det, måste nog köpa några papper av just det här.


Gjorde ett Joy Fold Card, det är så kul att göra lite andra vikningar än vanliga och ett sånt här kort var länge sedan jag gjorde. Jag skapade mig en egen liten blomma också. Det är ett bra tidsfördriv framför TVn.


Så, här är insidan, ni ser att jag valt att använda kardborre-glue dots som stängning - bästa uppfinningen! Har ni inga såna så köp!
Det finns alltid ett användningsområde, jag lovar!

Jag har använt:
Best Creation Bella glitter (fram- och baksida)
Turkost Crispy-band

Jahaja, det var allt för idag från mig, men jag har en nästan färdig layout (ibland behöver man tänka lite... ;D) som kommer upp i veckan och så har jag fått ett härligt juligt DT-paket från Inger så vi syns nog snart igen här!

Och ganska så avis är jag på er som bor närmre Skåne än jag och som kan komma på den härliga mässan som Pysseltagen ska ha nästa helg, missa inte den om ni bor i närheten! Det hade inte jag gjort!

Kramar!

Cath.

1 kommentar: