måndag 10 januari 2011

Liten "Gå-bortspresent"

Hej igen! Vet att jag varit ganska osynlig ett tag  och det beror ff a på en skriande brist på pyssel-och bloggtid. Har jobbat över julen och fram till nyår, sen varit till fjälls och åkt skidor och avslutat med badmintoncup i helgen (inte personligen alltså, sönernas :) )... inte lättpysslat med andra ord.
Här i bloggen har jag dock sett att mina duktiga DT-kompisar bjudit på en rad fantastiska alster, videoklipp mm, för att inte tala om alla läckra tävlingsbidrag som redan ramlat in, nästan så man får lite prestationsångest ; ) ...
Tänkte i alla fall lägga ner ribban lite och visa en enkel gå-bortspresent som jag knåpade ihop på själva nyårsafton till kvällens värdinna.

Blev ett par stämplade blockljus i presentförpackning. Hur man stämplar på ljus har Cath gjort en superbra tutorial om, som finns här.

Har använt stämplar  från Mini Ornates - Tim Holtz - Stampers Anonymous och från ytterligare ett  TH- set som tidigare fanns i shopen.

Framsida...:


...och baksida:


Ytterst sparsamt dekorerade med ett snöre virat några varv med ett fastknutet hjärta och några pearls.


Ljusen passade perfekt att stoppa i en presentask gjord enligt beskrivning som finns i julnumret av Magnolia Ink Magazine:


Själva asken är gjord av vit CS, har klätt sidorna med papper från BoBunnys jätteläckra  Winter Joy-kollektion. Fler än jag har uppenbarligen gillat dessa papper för det finns bara ett par kvar i shopen , dock ej detta.


Närbild:


Bladrankor  Leaf & Swirl - Magnolia Dies,  Blommor Retro Flower - Large Punch, Spellbinders.
Stickles - Frosted Lace.  Snowflake - Pearls - Queen & Co.  Distressdyna Stormy Sky.

Ha en härlig måndag!

Kram!
Eva

6 kommentarer:

 1. Ljusen är helt underbara! Förmodligen just för att de är enkelt dekorerade :)

  SvaraRadera
 2. Så superfina ljus.
  Karamellen är underbar

  SvaraRadera
 3. Så jättefint alltihop. Men kan vi inte få en tutorial på karamellasken?

  SvaraRadera
 4. Kul att ni gillar ljusen och asken och TACK snälla Sussie E för frågan- löste plötsligt mitt huvudbry angående nästa Tips&Trix-torsdag! Självklart gör jag en tutorial på karamellasken, kommer på torsdag! =)
  Kram / Eva

  SvaraRadera
 5. mycket snyggt alltihop. Jag har oxå gjort ett fågelljus med tim holtz :-)

  SvaraRadera