onsdag 12 januari 2011

Lätt beroendeframkallande!

Jaa, det måste jag säga att detta är. Hmmm, men det borde man ju veta i och för sig, har man fastnat i det här "träsket" så har man...

Gulliga Erika har ju visat sina egna fantastiskt vackra trådrullar förut här i bloggen. Inger har tagit hem chipboardset från Collections elements så nu är det inte så svårt att göra egna. Redan tycks de dock vara slut i butiken men jag hoppas på att det kommer in igen! Och jag lovar, när jag väl fattat hur jag skulle göra den första så gick de andra två av bara farten. Och det lär bli fler, det var ju så kul. Och så lätt!


Och gaaanska så snygga, väl? Trots att jag hållit dem ganska enkla. De två mindre spolarna har jag valt att inte dekorera mera på utan lindat upp spets på dem. Den största varianten fick massor med blommor och pärlor på sig!


Syns det att jag målat Glimmer glaze på blommorna? De små biljetterna är utklippta ut papperet från det härliga pappers-setet med 12 läckra ark (2 av varje) från Collections elements. (Inte samma men ett som liknar det jag använt!)  Svarta pärlor är bara sååå läckert, en passion jag har. Och till de här papperen var det riktigt riktigt snyggt!!!


Den vackra vita spetsen hittar du i butiken (den t.h. är privat från gömmorna)!


Är du nyfiken på hur man gör så finns en (lätt pratig) men ändå ganska tydlig video på Youtube här!

Kram på er alla!

Cath.

2 kommentarer:

  1. Helt underbara, måste jag bara göra nån dag!

    Kram Marina

    SvaraRadera