måndag 31 januari 2011

Stafflikort och påsar!

Hej!
Som jag lovat kommer här bilderna på de inspirerande alster jag gjorde till min första kurs på Pysseltagen. Hade otroligt kul;)


Kursdeltagarna gjorde ett stafflikort. Om ni kollade inlägget som jag gjorde igår söndag så har ni sett resultatet från deltagarna. Helt otroligt vackra kort! Lika, men ändå olika;)


Här har vi en av påsarna som stod som inspiration.Har använt vanligt cardstock och massa stämplar;) Kan klart erkänna att jag är stämpelberoende;) Men vem är inte det?! Bakgrundsstämplen, texten, på denna sida är en äldre Prima stämpel.Denna fantastiska textstämpel kommer från Roxs Stamps.Lite rosor som fått ett stänk av Glimmer mist och en runda i embossingburken.Sidan med stängningsflärpen fick två hjärtan och snöret fick sitta lite på sidan för balansens skull. Mycket Tim Holtz stämplar;) Hjärtstansen är privat, men det finns en liknande dies i shopen.Detta var påse nummer två som stod som inspiration.Blomman har fått färg från Glimmer glaze och Mist. Bladen är stansade i gammalt notpapper. Även dessa har fått Glimmer Glaze på sina blad.Kan ju berätta för er att denna påse skulle egentligen ha haft en stängningsflik också, men när man har en klippglad 2,5 åring så tar pysslet ibland andra vägar än vad som var tänkt;)


Tuturiols på dessa kommer på Torsdag tillsammans med en liten låda;)


Material som använts;

Cardstock; Rött och Straw
Distresser
Halvpärlor
Magnolia Dies
Prima Blommor
Rosor
Stämplar; Div Tim Holtz, Glitz Design, Roxs Stamps
Martha Stewart Punch
Grovt snöre
Glimmer glaze
Glimmer Mist
Distress Embossing pulver

4 kommentarer:

 1. Vilka snygga alster, gillar verkligen
  påsarna!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kanonfina alster allihopa!!

  SvaraRadera
 3. Linda Kindberg31 januari 2011 22:24

  Såå läckra påsar!Jättesnyggt med alla stämplar i olika nyanser. Och jättefint kort.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kanon läckra påsar.
  Blir snygga de där stafflikorten, måste prova på att göra ett ngn gång.
  Ha det så gott / Kram Kram

  SvaraRadera