onsdag 5 januari 2011

En liten handväska!

Godkväll!

Idag är det trettondagsafton och julen börjar lida mot sitt slut. Lite tråkigt men ganska så skönt i alla fall, nu börjar i alla fall jag längta efter våren. Hur är det med er?

Ni har väl sett alla snygga chipboards som formligen ramlat in i butiken? Ingen är gladare än jag, såå härliga att jobba med!

Idag visar jag ett litet kort i form av en väska. Det är färdiga kortstommar som säljs i ett kit med kuvert och allt, 6 stycken. Jag har haft dem liggandes här ett tag men nu kände jag att det var dags att fixa til ett handväskkort. De finns också i form av en stövel.


Jag valde att först jobba in Distress Faded Jeans över hela kortet/väskan. Sedan tog jag fram mina Stampscapes-stämplar och stämplade med samma dyna och sedan clearembossade jag det. Chipboard-hjärtat inkade jag bara kanterna på med faded jeans. Den stora vita blomman sprayade jag med min egen blandning av Fired Brick och Perfect pearl. De fina fina embossade chipboarden från Tattered Angels kan man ju göra så fina med misterna från Tattered angels men jag äger inga så jag mistade med min egen hemmagjorda mist av Faded jeans och perfect pearl, inkade in lite mer färg med min ink tool. Den lilla fågeln är också den från Tattered Angels och den fick samma dusch som blomman. Några blå rosor och en liten charm fick bli enda övriga dekorationerna förutom några röda pärlor då förstås...
Det vackra röda organzabandet virade jag runt handtaget fram och tillbaka och knöt därefter en rosett.


En liten close-up! =D


Under det lilla locket döljer sig en fin stämpeltext från Rox stamps.

Hoppas ni har härliga dagar!

Kramar, Cath.

3 kommentarer:

  1. Läckert! Gillar färg kombon.
    Kram Erika

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig handväska!!Jättefina detaljer!
    Kram/ Eva

    SvaraRadera