tisdag 1 juni 2010

JUNI-utmaning!

Så var det dags igen då för ny månad-JUNI -som plötsligt överrumplar en! Tycker inte det finns nån annan del av året då tiden går så vansinnigt fort som veckorna innan skolan slutar!

Ny månad innebär förstås ny månadstävling och denna gång tänkte jag mig en skissutmaning. Och eftersom sommaren officiellt börjar 1:a juni ;) så är temat givetvis SOMMAR!!
Datorn och jag kommer tyvärr inte alltid överens på bästa sätt, så skissen fick bli handritad, ber om överseende med det:

Man kan delta med LO, kort eller alter och givetvis är det tillåtet att vända och vrida, lägga till och dra ifrån men det ska ändå synas att man utgått från skissen.

Reglerna är för övrigt de samma som vanligt:

Endast ett alster per person.
Bidraget ska vara nygjort för den här tävlingen och den här tävlingen endast.
Var noga med att följa reglerna.
Det går så klart bra att visa bidraget i sin blogg och då gärna länka till Pysseltagen.
Max två bilder publiceras per bidrag.Vi ser gärna att bilderna på ditt alster max är 500kb.
Vinnaren utses genom röstning av DesignTeamet.
Senast den sista juni kl. 23.59 måste bidraget vara inmailat.Maila ditt bidrag till pysseltagen.blogg@live.se och skriv "Bidrag till juniutmaningen" i ämnesraden.

Nu hoppas vi bara att ni får tid att klämma in lite pyssel mellan alla skolavslutningar, nationaldagar, studentfiranden och annat som stundar...fast tänk så många foton det brukar bli att scrappa från såna tillställningar! Och alla passar dom ju till temat sommar också...:)

Kram!
Eva och övriga designteamet!

2 kommentarer: