lördag 12 juni 2010

Ett rååååsa litet kort!

Igår satt jag och surfade runt lite på en av mina vanliga inspirationsrundor, och fick syn på en vikning jag inte sett förut. Tyckte den var så söt så jag vara bara tvungen att prova!!


Annorlunda fast enkelt!!

Rosa cardstock, härligt färgstarkt papper från Adornit och så ett fiiiint stämpelmotiv som passar så bra just nu.


Jag har använt rosa organzaband till rosetten, sen har jag klistrat fast ljust rosa pärlpluttar på hela bandet.


Stämpelmotivet har jag stämplat på baksidan av ett vitt cardstock och så målat blommorna och lite grönt med Tombows. Jag stämplade med brun dyna och distressade kanterna ordentligt.

Ovanpå blommorna har jag sen lagt ett tjockt lager Crackle Accent. Det är ett slags 3D-lack som spricker när det torkar. Om ni tittar riktigt noga på blommorna tror jag att ni kan se de små sprickorna... kanske ;)

Blommor, blommor, blommor!!!
En stor härlig vit ros som jag sprayat med endast ett tryck från den rosa Glimmer Mist:en, för att liva upp den lite. Läckra gröna blad, Aster Daisies, minirosor, bruna blommor och så lite Pearl Spray oxå!


Denna gången dekorerade jag insidan oxå! Det gör jag bara ibland.
En bit av det läckra pappret, en scalloped cirkel i samma cardstock som kortbasen och en vit cirkel att skiva i.
Nyckeln är en stämpel från Stampers Anonymous, som jag stämplat och embossat med brun dyna och distressat ovanpå. De tre små hålen i nyckeln fungade perfekt att stansa ut med minsta hålet i Crop-a-dilen. Perfekt!! Ett smalt organzaband fick bli pricken över i:et...
Gissar att de flesta av er redan gjort alla fröken-presenter och examenskort för i år, men kanske finns det några skolor till som precis som här i Oskarshamn där jag bor inte har skolavslutning förrän nästa vecka? Då passar ju detta kortet bra som inspiration kanske...
Kram på er!
BellaMio

3 kommentarer:

 1. Åh så fint, jag älskar mycket rosa.
  Välarbetat.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Wow, såå snyggt!! och den lilla kanten i kortryggen gav verkligen ett annorlunda och lite extra välarbetat utseende!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Va snyggt med pearls på bandet, måste jag prova, kortet va jättefint.

  SvaraRadera