måndag 19 mars 2012

Bokkort till 50-åring!


Har en kompis som just fyllt 50 år vilket känns något overkligt eftersom hon inte i ett enda avseende ter sig som en 50-åring. Hur nu 50-åringar ska te eller bete sig? Känner å andra sidan inte någon 50-åring nu som beter sig som t ex min farmor gjorde när hon var 50... Ungdomligheten har nog krupit upp i åldrarna tror jag...
I alla fall tänkte jag uppvakta denna 50-åring med ett kort och lite blommor...och då kunde jag inte motstå denna underbara, sannolikt drygt 50-åriga dam som jag fick med mig några uppstämplade ex av från förra pysselträffen i Röstånga ( och snart är det ju dags igen, är såå avundsjuk på er som har möjlighet att delta, för mig krockar det med ett 70-årsfirande):


En dam med attityd! Annars finns inte mycket likhet med den aktuella jubilaren faktiskt. Har färglagt med distresser. Pappren är från Maja Design, "Skärgårdsliv" och dessutom Kraft CS och vit CS.

På insidan finns några av RoxStamps härliga biljettstämplar utstansade med tillhörande die. Tycker det är så bra att det även finns en "blank" stämpel om man vll skriva  en egen hälsning:


...och såklart behöver man ju fylla det med något bra :) :


Har också använt MS blad- och kantstans, samt retrolommestansarna och en omgång Spellbinders.

Och baksidan...

Ha det gott!

KRAM!
Eva

3 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt fint kort! 50-åringen kommer att bli otroligt glad över att få det, är jag övertygad om. :)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kort ..... vill ha stämplen *ler*
  Mvh
  Ingela

  SvaraRadera
 3. Det är ju så himla snyggt! Och stämpeln är kaxig, som vanligt med så snygg färgläggning! Kram!

  SvaraRadera