torsdag 19 maj 2011

Tips och Trix-torsdag!

Nu har ni mig här igen, hihi...

Idag tänkte jag visa er ett tips som jag hittade på youtube och blev förälskad i direkt!! Nämligen hur man gör finfina fjärilar av blommor! Tycker det är perfekt och nu vet jag äntligen vad jag ska göra med alla överblivna blommor :)

Kolla på min film får ni se :) Lätt som en plätt är det oxå!


Här har ni bilderna:

 Jag blev lite tokig när jag satt så jag knåpade ihop 5 stycken på en halvtimme, det var så kul :) Den här visar jag på filmen... Här har jag använt en vit och en brun blomma som jag chalkat kanterna med Vintage Photo, Limmat ihop dem och fast en blå blomma ovanpå den bruna, Kroppen är tre rullar med sidenband och så wire till antenner som jag limmat på pärlor på toppen. Den här godbiten är från 2 olika blommor (jag har stämplat på den ljusa), ihoplimmade och så 2 minirosor som kropp och wire till antenner. Denna visar jag oxå på filmen...Den här har en brun, en vit och en duvblå blomma. lite organza som jag hade i pyssellådan. Pärla till kropp och pärlor på antennerna oxå. Glitterstickles på de vita vingarna och vips, färdigt!!!


Visst är de fina? Och det går så fort att göra dem. man kan sitta framför TV:n och pilla lite med dem och vips så har man en hel hoper :)


Jag har använt följande material:

Blommor från Petaloo och Kaisercraft
Glimmer Mist - Suede och Pink Taffy
Stickles - Frosted Lace
Pärlor till antenner
Pärla till kroppen på den sista fjärilen
En pin till kropp
Paper Pen - Opal

4 kommentarer:

 1. You are the pyssel-queen!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sååå söta. Ska jag göra. Nu!

  SvaraRadera
 3. vad smart! nu måste jag kolla in vad jag har i mina gömmor=)

  SvaraRadera
 4. Dom var verkligen roliga att göra, kommer att göras många, finns några i min blogg nu.

  SvaraRadera