måndag 23 maj 2011

Dags för en LO igen...

...kände jag tydligt  när jag öppnade senaste DT-paketet. Förutom det läckra Tissue pappret (som fick klä burkarna jag visade förra måndagen) så fanns där massor av de superfina metalldekorationerna och rosorna som kommit till shopen senaste tiden.  Man får ju plats med så mycket mer på en LO än på ett kort lixom...:) En annan bra anledning att göra en LO är att vi äääntligen har skaffat en ny skrivare här hemma, så nu kan man utan problem, när andan faller på, bara skriva ut ett foto när man får lust att scrappa det. Jippi!!!

Jag har använt ett kort på dottern när hon var två år och vi var på Legoland... fastnade för det luriga småleendet som kom sig av att hon för första gången i livet åkt karusell ...igen och igen och igen...Hur kul som helst!  Provade skriva ut det i sepia och så här blev resultatet:


Jag har utgått från Dilorfs fina skiss denna månad på Svensk Scrapbooking
 Bakgrunden är vit CS som fått sig en hel del glimmermist och distress samt stämplar, de flesta från TH seten Bitty Grunge Mini Classics  och Urban Chic .


Den stora cirkeln bakom fotot är maskad först med "hålet" efter en utskuren cirkel och sen med själva den utskurna cirkeln... om ni förstår vad jag menar?! Fotot och fotomattan är stansade med spellbinders otroligt användbara Labels Ten. Fotomattan är mörkbrun CS som jag strukit med lite utspädd gesso för en sliten look. Pappersremsorna bakom fotot är dels lite Birdsong - Tissue Paper - 7 Gypsies och de sista överblivna Curtain Call Borders - Graphic 45, inte klokt vad de räckte länge :) ! Längst till vänster  ett Hug Snug Seam Binding  band lagt i veck. Den stora bruna blomman till höger är gjord av tissue paper, och i mitten en metallblomma och en av de nya dekorationsblommorna Flower - WhiteSmoke. Snett ovan och nedom fotot vita rosor 13 resp 10 mm. Alla har de fått lite Treasure Gold Metallic Wax - Renaissance Gold på kanterna ( vilket nästan allt annat också fått :) ) Några metalldetaljer- bakom ena rosen Metall Ornament 1 - Antique Bronze, pekande på texten ett halvt Vintage Ornament - Antique Bronze. Uppe till höger en Vintage Metal Butterfly - Antique Bronze. Ett par aprikosfärgade Primablommor , samt en vit Craftable Flower  med guldvax på kanterna


Bokstäverna är utstansade med TH Vintage Market, brun CS som duttats i embossdyna och penslats med Perfect Pearls guld och koppar. Glossy Accents ovanpå. Ett till metallornament...


 ... och så en swirl av  Elegant Flourishes - Sizzix Bigz BIGkick/Big Shot Die - Tim Holtz. lite distresser, guldvax och Crackle Accents på den.


En till blomma av Tissue Paper:Till sist en söt liten charm med fågel på en gren:


Ha en skön måndag!
KRAM / Eva

1 kommentar: