lördag 2 april 2011

Lördag hela veckan...

... ja lördag hela veckan lång :)

Denna veckan har jag varit såååå flitig med mitt pysslande både Skattkistan som jag visade i går och så det som jag ska visa er nu. Riktigt stolt över mig själv, jag som mest surfar runt och och dessutom scrappar långsamt när jag väl är i gång...

Idag har jag knåpat ihop två sidor till till mitt Minialbum. Jag har gjort två overlays :) Och de blev såååå fina!!

Kolla in videon får ni se:



Och som vanligt, bilder oxå!!

 Den första sidan fick fortsätta vara genomskinlig, och jag gillar den verkligen! Superenkelt att göra och snyggt resultat, Me like :)

Stämplarna kommer från det nya setet från Bo Bunny, som så klart sålde slut blixtsnabbt i butiken. Tror jag det, så läckert som det är! De är embossade med svart eller copper-pulvret från Ranger.




Resultatet är lite Grungy och passar sååå bra till mitt lite manliga album i dova toner och färger.





 Nästa sida har jag gått ett steg längre på, här har jag nämligen färgat in den med Alcohol Ink's oxå. Himla fräckt detta oxå.

Om man vill kan man ju klistra fast det på ett papper oxå...




 Här har jag oxå använt en av Timsens stämplar och embossat den med det svarta pulvret.


I det nedre hörnet har jag stämplat och embossat med Copper från Ranger. Detta gjorde jag innan jag la på Alco Ink'sen så därför smälter det in lite mer i bakgrunden jämfört med stämpeln ovan.



 Eftersom jag ska använda de här som sidor i mitt minialbum så stämplade jag en text på andra sidan oxå, även den från Tim Holtz! Gillar verkligen hans texter :)


Nu börjar mitt minialbum ta form och snart har jag fått ihop alla sidor jag behöver. Då kommer så klart bilder på albumet i sin helhet och alla dekosar m.m.

Kram
BellaMio

2 kommentarer: