onsdag 13 april 2011

Bo Bunnys Vicki B.

Hej på er! Många pratar om Bo Bunny just nu med så många läckra kollektioner som har dykt upp. En kollektion som jag tycker har fått komma lite i skymundan helt oförtjänt är Vicki B. Jag blev superglad över att hitta dessa fina papper i senaste DT-paketet. Till att börja med kommer här en layout med sonen som visar upp vad han köpte för födelsedagspengarna. Jag kom på att jag inte fotat nåt på hans födelsedag men det måste ju ändå förevigas på nåt sätt att man fyllt 14, eller hur? Så han blev överrumplad och fotograferad i hallen någon dag efteråt.


Jag stansade ut blommor i jute och formade titeln av natursnöre. Kompletterade med lite röda detaljer för att lyfta upp färgen i hans chinos.


Close up på rubriken. Jag tyckte jag var fyndig men sonen såg oförstående på mig när han läst... hihi...


Här ser ni mer av min mist, jag blandade lite vatten med ganska många droppar av Peeled paint i en mistflaska och så tillsatte jag Perfect pearls Forever green. Det är så himla bra att kunna blanda sina egna mister tycker jag. Charmsen med Peacetecknet är helt underbart tycker jag.


Sen blev det en liten burk som jag hittade i gömmorna. Röd och tråkig var den och pockade på lite uppfräschning, Och då min yngste son behöver något att stoppa sina halsband i blev det ju genast ett användningsområde. Att altra är alltid skoj. En rosett i härligt orange fick det bli runt locket.

 Superläckra små chipboardfjärilar som är mistade med grönt och därefter embossade med UTEE.
(Bokstäver privata). Jag valde att hålla burken enkel då jag antar att den kanske kommer få lite "stryk" ;D

Papperen jag använt är: Bazzillion, Stripe och Bubbly.

Vi ses snart igen!

Ha det gott!

Kramar, Cath.

1 kommentar:

  1. Linda Kindberg14 april 2011 13:40

    Åh, jag älskar grönt! Hur har jag kunnat missa dessa läckra papper? Fräck LO, tyckte det var en superbra titel, kul med naturbandet.
    Och vilken liten söt ask!
    Kram

    SvaraRadera