tisdag 26 april 2011

Gul e fult...eller inte!


Hej!

Gul är fult är en gammal ramsa som har häng med mej sen jag var liten. Det har säkert påverkat mina val av färger genom livet och inte minst i mitt skapande, men ibland får man en aha upplevelse. Gult står ju för så mycket värme och man blir nog lite glad av färgen.

Jag var med på en träff för ett tag sen där både Pysseltagen och Roxstamps fanns som butiker och sponsrade priser. Mycket trevligt och som vanligt fanns det lite utmaningar att delta i. Tidsoptimist och slö "scrappare" som man är så blev det en utmaning. Ett ägg att dekorera i färgen gult;) Gult på mitt lila vis!Hela ägget blev klätt med Tissue Tape och sedan målade jag det med Glimmer Glaze.


Lite grovt band några varv runtom och lite dekorationer från Tim Holtz alternation serie.En stor vit Primablomma som jag målade med gul Crackle Paint och lite Vintage Photo distress. Fjärilarna kommer från en Martha Stewert stans och stansades ut i Dotted Swiss. Har målat med en glitter sakura penna runt hela kanterna på alla tre fjärilarna. Bakom den stora fjärilen sitter en säkerhetsnål med ordet "Secrets".En liten billjett från ett set av Tim Holtz. Eftersom jag lindade hela ägget med grovt snöre så att det inte gick att öppna i smyg så blev det ett litet tema på alla dekorationerna.

Hoppas ni har haft en underbar påsk och hunnit njuta av det underbara vädret!

Kram

Erika

3 kommentarer:

  1. Linda Kindberg26 april 2011 20:18

    Läckert!!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket fantastiskt fint ägg och så klart är gult bara fint!

    SvaraRadera