lördag 30 april 2011

Äntligen färdig!!!

Äntligen är jag färdig med mitt minialbum!!!

Ja fast nu blev det ju inget minialbum, det blev ett 6x6 album istället, hihi... När jag äntligen var färdig med alla 35 sidorna så var det inte lönt att försöka binda ihop dem med min BIA, så jag stoppade sidorna i ett album i stället.

Men jag är väldigt nöjd!! Det har varit roligt att göra, även om jag är ganska trött på det nu, hihi... Kanske blir det en eller annan dekoration till på någon av sidorna, men det får bli en annan gång i så fall!

Här kommer en video med bilder på alla sidorna i mitt album, vissa har ni redan sett i tidigare klipp men en del är helt nya.Några bilder bjuder jag oxå på :)

 Här har jag använt en papperspåse som bas och limmat på ett mönsterpapper, distressat med en mask och sedan klistrat dit ett par kugghjul som jag stansat ut och lackat. Det här är baksidan på påsen och här har jag använt två chipboard-dekorationer (wings och luggage tag's) som jag målat med Crackle Paint (vit och svart), kletat på lite Treasure Gold, på med bokstäverna och sist embossat två lager med UTEE över hela härligheten, blev väldigt läckert! Den här sidan är det lite vimpelstuk på, fast jag fick inte sidan att stå som jag ville på kortet som det blev lite på sniskan, hihi...

Limmat boksidor i bitar i botten, sen Gesso ovanpå och sist lite distress-färger. Den fina biljetten är från Tim Holtz... Här har jag lekt med en wellpapp-sidan. Massa mister, lite  svart Crackle Paint runt kanterna och så lite Treasure gold som avslutning.  Enkelt och riktigt snyggt :) Det här en en akrylsida som jag embossat med guldpulver. Det mönstrade pappret sitter på baksidan, jag har limmat fast det på baksidan av fotot som sitter på andra sidan...Denna sista sidan är ett hopkok av mönsterpapper och sidor från en bok, sen har jag lackat över med Glue 'n seal. Äääälskar den produkten!!

Hoppas ni gillar mitt album och att ni provar några av de olika teknikerna som jag visat!

Kram
BellaMio

4 kommentarer:

 1. Linda Kindberg30 april 2011 10:04

  Så coolt! Vilket arbete! Du har sån variation på
  sidorna och ändå en enhetlig stil igenom albumet!Superläckert!

  SvaraRadera
 2. Jättefint arbete du har gjort med albumet =)

  Mvh//Tessibessi

  SvaraRadera
 3. Vilket arbete. Jättefint!

  SvaraRadera