onsdag 23 februari 2011

Manligt med Cosmo Cricket!

Hej!

Jag som älskar att göra kort med massa spetsar, blommor och pärlor tycker attt det kan vara knepigt att få till lite mer manliga kort. Det finns ju i och för sig ingenting som säger att män inte kan gilla just det, men hmmm, det är i alla fall inte vad min man skulle uppskatta tror jag. Och eftersom hans födelsedag närmar sig med stormsteg så tänkte jag att jag ska göra ett kort till honom för papperen i Circa 1934-serien från Cosmo Cricket är helt underbara och går i toner som i alla fall jag vill ha till lite mer manliga.


Nästan är det så att de scrappar sig själva, och papperet med de olika små etiketterna och tagsen är ju bara sååå användbart!


"Vykortet" skrynklade jag till ordentligt innan jag fäste det på papperet. M:et finns på ett av papperen och jag har fäst en Clear fragment circle på den och klippt ut. Det blir en så läcker och enkel dekoration. Snöret ger ett ruffigare intryck. Det gillar jag =D.


Hmmm, hjärtat som är fäst med säkerhetsnålen syns ju inte så bra men det är utklippt ut ett tygband med hjärtan. Först distressade jag det med Black Soot sedan sprayade jag det med Fired Brick och vatten i en minimister. Det gav en lite "skitig" look åt hjärtat men det är fortfarande ett hjärta ;D.

Papperen jag har använt är:


Ha det gott i kylan, huuu, här är det isande kallt idag. Men solen skiner, alltid något att glädja sig åt!

Kramar, Cath.

3 kommentarer:

  1. Dette ble jo kjempeflott, elsker stilen og de herlige fargene. :)

    Klem.

    SvaraRadera
  2. Kortet blev jättesnyggt! Jag tycker också att det är svårt att få till kort till karlar, men du har lyckats jättebra, det blev liksom vackert på ett "rufftuffigt" sätt och med lite "manligare" färger.
    Kramis

    SvaraRadera