lördag 19 februari 2011

Blommor, blommor, blommor!!!

Ja ni som brukar följa mig här i bloggen vet ju att jag absolut inte kan skapa ett alster utan blommor, det gåååår bara inte!! Det känns liksom inte färdig utan blomster på...

Så därför har jag spelat in en videosnutt där jag visar hur jag gör en del av mina blommor :) Och jag vet att det är mååååånga som frågat hur jag gör den del av dem, så håll till godo tjejer!!

Del 1:


Del 2:Så klart blev jag ju sugen på att skapa ett alster med en av blommorna oxå, det blev ett kort med de nya stämplarna från LaBlance, de är såååå jag!

Visst är de fina de där stämplarna?? Enda problemet var vilken stämpel jag skulle använda först, hihi...

Som jag gör de flesta gångerna så använde jag vit kortbas, och det bruna pappret med klockorna kommer från Coredinations, gillar verkligen dem, man kan ha dem till så mycket. Här har jag sandpapprat ovan på klockorna och sedan ruggat kanterna.
En tag finns gömd under stämpelmotivet och drar man ut den står det Grattis. Bokstäverna är utstansade med Timsen vackra alfabet.

De vackra banden är de där nya läckra Hug Snug Seam Binding, ett vitt och ett brunt. Gillar verkligen de banden, tunna, skira och så fina att färga in själv.Jag har rivit bort en bit av det bruna pappret och klistrat fast en snutt av ett av Inkidos nya papper under. Det ger lite djup och är en ganska rolig effekt. En stoooor och vacker Pin har jag oxå fått dit, de finns i den fysiska butiken och är så fina!!
Här kommer en närbild på själva motivet.

Jag har stämplat motivet på Glossy Cardstock och sedan färgat in runt om med Distress Vintage Photo. Även blommorna har fått lite extra färg, Aged Mahogny

Jag har använt brads för att fästa motivet i klockbakgrunden. Och högst upp har jag knutit fast en charm i ett litet gem. Fåglar gillar jag oxå, så här har jag satt fast två stycken på varandra. Den undre är klädd med Tissue Tape och sedan färgad med Alco Inks. Den övre är målad med Crackle Paint och sedan lackad med 3D-lack.Och så till sist blomman!! Hur jag gjort den ser ni på videon, men jag vill i alla fall tala om att spetsen finns i butiken, finns såååå många fina inne just nu :)

Nu hoppas jag att jag inspirerat er till att sätta er ner och pyssla ihop lite blommor!!

Ha en skön lördag!

Kram
BellaMio

7 kommentarer:

 1. SÅÅÅ himla vackert! Så arbetat, så mycket fint att titta på. jag blir alldeles mållös! Videon får jag återkomma till..för nu måste jag sussa.

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tappade hakan! OMG vad duktig du är, jag vet inte vad jag skall säga! Videon var underbar, nu vet jag hur du gör, men att göra dem med samma skicklighet som du, det krävs en konstnär!!!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med tidigare kommentarer, helt fantastiskt, du kan din sak och har definitivt inspirerat mej till att försöka göra dessa skapelser. Ja, du är bäst!

  SvaraRadera
 4. Helt förstummad! Vilken fingerfärdighet!! Superläckra blommor. Tusen tack för underbara videos- ska försöka mig på några av dom:)
  Jättefint kort!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka fantastiskt inspirerande videor du har lagt upp! Du är verkligen superkreativ och duktig! Jag fick lust att testa alla nya modeller med en gång :o)
  TACK för att du delade med dig!

  SvaraRadera
 6. Tusen tack för videon! Ska försöka mig på några blommor! =)

  SvaraRadera
 7. En toppenvideo, tusen tack BellaMio!

  SvaraRadera