torsdag 7 oktober 2010

Tips&Trix-torsdag

Och idag med betoning på TIPS- tänkte visa en av mina favoriter bland scraputrustningen, nämligen min älskade Crop in Style XXL Rolling Tote-väska !!

Har haft denna i min ägo sen juletid förra året och den har varit med både här och där, på semesterresa ( inte riktigt friskt enligt familjen, hehe), på större och mindre scrapträffar, i sommarstugan mm. Rejält utrymme är det i den, väskan mäter 20x20x16" vilket blir ca 50x50x40 cm.

Inuti väskan finns ett antal flyttbara skiljeväggar som sätts fast med kardborreremsor så man kan justera "inredningen" så den passar ens behov:

Man kan förstås även ta bort alla innerväggarna. Jag brukar behålla ett längsgående fack att ställa papper, akvarellblock, skärmaskin mm i. Då får man ändå plats med mer skrymmande grejor, t.ex IKEA kassettlåda med stämplar, Epic mm :)

Ett praktiskt tillbehör som medföljer är denna pennhållare:

Den har plats för 75 pennor och kan ihopvikt t ex stoppas i denna ficka i väskans lock, kardborrebanden håller den på plats:

En stor fördel med väskan är alla småfack som finns runt om sidorna. Här kan man ha sin egen ordning, var sak på sin plats gör att man snabbt och lätt hittar det man söker.
Fack på framsidan med småverktyg, lim/tejp, några punchar, band och spets. Dessutom en stor ficka i den utfällbara luckan:


Vänster sida med plats för fler pennor i luckan och ytterligare ett antal plastfickor, här med blommor, mera band och glimmermistar:

... och höger sida med rymliga fack där jag brukar ha stora clearstampset, Spellbinders mm.

Sen är det bara att fylla på med allt möjligt nödvändigt tills det nätt och jämt går att stänga väskan:)...Dessbättre går den ju på hjul :) ....


Tillsammans med några smååå väskor till, en Craft Mates Easy Lockin´ Ultimate Organizer med plats för ALLA mina brads, öljetter, charms mm och en plåtportfölj med alla Distressdynor och övriga stämpeldynor, stickles, Accents, Cracklepaint mm så känner man sig riktigt välutrustad när man tvingas lämna sin kära pysselhörna =D.


Packat och klart !!!

Kram / Eva


5 kommentarer:

 1. Den väskan står högt på min lista! Roligt att se den lite mer ingående än tom i en affär, får mig att bli ännu säkrare. Får Promaker pennorna plats i pennfacken?

  SvaraRadera
 2. Vilket utrymme! Jag som funderar på att skaffa en väska till... Det är så smidigt att ha då jag i nuläget inte har ett eget pysselrum att strö ut alla grejer på ;)

  SvaraRadera
 3. Jodå "Pinglan", nu har jag testat och ProMarkerpennorna får utan problem plats i stora pennfacket, lite trängre öglor i väskans sidoficka.

  SvaraRadera
 4. Väskan är toppen och jag är helt nöjd med min.
  Men jag hade gärna haft lite större pennfacks öglor eller vad det nu heter til Promarkes pennorna. Man får stoppa i vart annat hål i stället. Men dom töjer säkert ut sig lite.
  Annars är det en toppen väska jag är hel nöjd med den. Så jag kan varmt rkommendera den.

  SvaraRadera
 5. Åhhhh den vill jag ha!! man får väl önska sig den i julklapp ;)

  SvaraRadera