lördag 23 oktober 2010

Jul, ge mig mer jul...

Jag tänkte visa lite mer kort med dom snygga julpapperna som Inger har i shopen, härligt julmysiga. Jag har redan kommit in i tankarna på glögg och pepparkor;)

Jag valde att göra dom i måtten 10x10 med ett rundat hörn uppe och ett nere. Den finna julstämpeln kommer från Inkido. Den finns inte i shopen , men det finns massor av andra jätteläckra jul stämplar.


Väldigt enkelt och snabbt julkort, men det behövs ibland;) Ett jätteläckert papper och brunt cardstock här .


Enkelt dekorerat med läckert band och supperläckra biljetter, som jag inte hittar i shopen. En beigebrun blomma och blad stansade med MS punch. För lite effekt har jag chalkat bladkanter, blomma och alla övriga papperskanter.Här har jag använt den läckra stämpeln från Rox Stamps. Stämplat på kraft cardstock och sedan distressat massor.
Det läckra julpappret var tyvärr slut igår när jag hälsade på i butiken , men håll ett öga på det, det kanske kommer in igen. Grön cardstock som kortstomme.
Snöflingorna är ut stansade med Ms punch Snowflake trim, papper Dotted swiss- salt. Tyvärr syns det dåligt på fotot, men snöflingorna är sedan målade med Glimmer glaze. En ny favorit, har lekt en hel del sen jag fick den och det kommer att dyka upp här i bloggen.

Dekorationen består av blåa pyntbär, läcker blomma och blad stansade med en av dom nya bladstansarna. Dom är jättelätta att använda och så får man en snygg ådring embossad direkt på bladet. Självklart har jag "blingat" bladen med stickels.


Hoppas ni hittar lite inspiration och ha en underbar lördag!

Kram
Erika

2 kommentarer:

 1. For noen kjempeflotte kort!
  Kjempefint oppsett og formen ble kjempebra!:)

  Klem.

  SvaraRadera
 2. Jag vill gärna ha ett julkort made by Erika :) Det hade fått sitta upp året runt!!!
  Stor kram från Nela

  SvaraRadera