måndag 18 oktober 2010

Halloween!!!


Men HALLÅ tjejer... Halloween närmar sig raskt- dags att sätta igång med lite Halloweenkortsproduktion!! Givetvis ska ni då också passa på att vara med i vår oktobertävling med Halloweentema =). Fler detaljer om denna finns här. Tänkte försöka peppa och inspirera till lite fler Halloweenalster med ytterligare ett stafflikort. Var på en kanontrevlig scrapträff i Ö-vik i helgen och detta är ett av alstren därifrån:


Bakgrunden är gjord av akvarellpapper som jag distressat med Spiced Marmalade och Rusty Hinge och sen sprayat med Glimmermist Peach Delight. Sen har jag roat mig med masker ur setet Seasonal från TH och Distress Black Soot som jag "duttat" med. " BOO" består av grungeboardbokstäver som färgats med Black Soot och sen fått Black Soot Distress stickles. Fladdermössen är urklippta ur grungepaper, färgade med svart distress och lackade med Crackle Accents. Pumporna är ritade på fri hand ( jag gillar pumpor =) ) och färglagda med distressrefillers, liksom Magnoliamotivet. Texten är skriven i stämpel från My Paper World, tillpiffad med orange Paper Pen (Favorit i repris=) )

Än finns det ju gott om tid att delta, vill gärna se mååånga fler fina Halloweenkort !

Ha en skön kväll!

Kram / Eva4 kommentarer:

  1. Men vännen... Kortet är ju huuuuur läckert som helst!!! Du är verkligen inspirerande och väldigt duktig :)

    Kraaaam

    SvaraRadera
  2. Wow!! Det är hur läskigt läckert som helst!!! Är imponerad av din frihandsteckning av pumporna men hela kortet är bara... WOW!

    //Linda

    SvaraRadera