onsdag 27 oktober 2010

Presentpåse...

Hej!
Vilket rugväder vi har i Helsingborg idag, hoppas ni har det bättre. Men det innebär att man inte behöver ha dåligt samvete att man sitter vid pysselbordet;)

####

Idag tänkte jag visa en helt vanlig presentpåse som jag gjort av ett cardstock, snyggt julpapper, lite köpedekos och lite hemmagjorda blommor.


Hade lite problem med ljuset när jag fotade, men det finns en närbild på blomman två bilder ner. Julpappret hittar ni här, cardstocket här och stämpeln med God Jul kommer från Inkido. Crispband, rosknoppar och bladstans.


Detta är baksidan på det snygga julpappret.
Bladen är utstansade i craft cardstock, distressade och sedan distress stickles. Stämpeln kommer från Inkido. Handtagen är gjorda av vanlit hushållssnöre, men Inger har många fantastiska band.

Här har vi blomman, den hemmagjorda. Ni behöver Caths instrucktion hon gjorde på julblomman, men ni skär inte bort något och ni behöver inte ha den understa grön om ni inte vill. Röd cardstock, brad och distress stickles att dekorera med.


Dom snygga biljetter hittar jag inte i shopen så ni får fråga Inger efter dom. God Jul stämplade jag på vanligt akvarell papper, stansade i kanterna för att likna en biljett och distressade kanterna. Bladen har jag lagt i en TH distress folder för att få lite extra struktur.

Sidorna har jag stämplat med snöflingorna från detta stämpelkit, distressfärg.
Alla kanterna är distressade.

Vill ni ha tuturiols på något så lägg en kommentar så ordnar jag detta.

####

Hoppas ni får en underbar dag!

Kram
Erika/Rosa Bönan

4 kommentarer:

 1. For noen flotte poser, så nydelig pyntet! :)

  Klem.

  SvaraRadera
 2. Lägg gärna upp en tutorial på påsen. De var jättefina.

  SvaraRadera
 3. Ja tack gärna en tutorial!

  SvaraRadera
 4. en tutoriel på påsen hade vart prima :)

  SvaraRadera