fredag 15 oktober 2010

Äntligen en LO!!!!

Äntligen har jag fått till en LO!!! Jag har varit inne i en liten scrapsvacka och i veckan bestämde jag mig för att nu nu får det vara nog!!!

Sagt och gjort, jag började plocka fram material, nya saker som lockade mig att prova dem :) Det tog mig tre dar att få ihop LO:n, men såååå nöjd jag är med mig själv nu!!! I'm back!!!

Så här blev den!
Jag är medlem i en liten grupp med fotografer (Bildmakarna) i min hemstad, vi träffas ibland för att prata, inspirera varandra och bara umgås med likasinnade. Bilden på LO:n togs när vi fått den stora äran att göra en stor utställning på kulturhuset i stan för något år sedan.

Det bakgrundspappret lyckas jag inte hitta i shoppen men det blåa är Collectibles (såååå snyggt!) från Paper Company.

Brunt Crispyband och cremefärgad spets limmade jag fast längs hela ena sidan...Detta läckra rödbruna papper har jag tillverkat själv! Jag började med att leta upp mig en lagom stor akvarellpappersbit och så rev jag kanten uppe och ner lite slarvigt.

Sen stämplade jag hela pappret med de mycket läckra stämplarna från Clear Art Stamps. Jag stämplade lite blandade bilder, lite här och lite där. Jag använde Stazon Timber Brown och Saddle brown.

Jag plockade fram lite swirlstämplar och stämplade med embossingdyna och så på med UTEE.

Fram med några läckra Glimmer Mists (Red Velvet och Choc. Cov Cherries) och sprayade jag ordentligt! Jag ville ha en stark färg så jag sprayade en gång, torkade av, och sprayade igen. Sen torkade jag med embossingfönen. Eftersom jag hade använt Stazon-dynorna när jag stämplade så flöt inte heller stämpelmotiven ut när jag sprayade.

Voilá!! Nu hade jag tillverkat mig ett eget mönstrat papper. Å kul var det :)Här har jag oxå testat nytt!!! Inte mindre än tre olika saker, hihi...

Ordet BILD är från de nya läckra Wellpappersbokstäverna goa Inger har tagit hem till butiken. Jag har chalkat kanterna och så kladdat på rejält med Distress Stickles Rock Candy ovanpå. Såå fräckt!

Den svarta plattan som bokstäverna sitter på är oxå nytt för mig!! Det är nämligen Chipboard. Det har jag väl testat förut, men detta är 12x12 ark som man kan stansa ut i själv. Och det har jag inte provat innan!

Jag stansade ut plattan i min Big Shot med en av de tjocka diesen, Styled Labels från Tim Holtz, för de kan nämligen stansa i tjockt material, sist så embossade jag hela plattan med en embossingfolder.

Tur jag köpte många ark med Chipboard av Inger, för jösses så läckert material att jobba med!!! Kommer bli mycket av den varan, hihi...

Nästa sak som jag provat är den där läckra braden ni ser i nederkanten. Visst är den snygg!!! Den har jag gjort med den fantastiska Brad Making Starter Kit. Ni bara måste köpa detta!!! För bara 199:- får ni tre punchar som passar perfekt att stansa ut cirklar till den fina bradsen, Brads och bubblestickers. Verkligen prisvärt!! Dessutom går ju stansarna att använda till massa annat :)

När man har stansat ut sin bild är det bara att limma fast den (jag hittade min på nätet) och fästa en bubblestickers ovanpå (eller lacka, eller måla, eller glimmer mista, eller glittra, eller...). Och såååå läckert det blir!!!Blommor måste jag ju så klart oxå ha med, hihi...

Den vackra blåa blomman är en Primablomma och de andra två har jag stansat ut med Big Shoten och diesen som heter 3Dflowers. Bara att stansa ut, snurra ihop dem och plutta dit en pärla! Lätt som en plätt!!En charm fick hänga ner från blommorna i ett satinband med rosett.


Jag ville att fotot skulle synas klart och tydligt så för den skull använde jag mig av en fotomatta, något som jag nästan aldrig gör annars. Nedre delen stansade jag med Martha Stewarts kantstans Half Spiral Punch.

Kanten på det blåa pappret har jag ruggat rejält med min Edge Scraper och så färgat in med distressfärgen Walnut Stain.

Å så hittade jag i min DT-låda de söta gråblå pluttarna och en förpackning med självhäftande knappar från Websters. De fick bli de sista dekorationerna!

Jag är så nöjd med mig själv som efter mycket arbete kom över min scrapblock och fick ihop en LO att vara stolt över!!

Kram
BellaMio

6 kommentarer:

 1. Så herlig og elegant og flott, skikkelig fine farger og kule og nydelige elementer om hverandre. :)
  Flott oppbygd og sammensatt.

  Klem.

  SvaraRadera
 2. Superläcker!! Älskar både färgtonerna och alla detaljer. Crispybandet och spetsen passar ju perfekt!!
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Sååå snygg. Underbar helt enkelt, härliga färger underbara dekorationer. Mmmmm....

  SvaraRadera
 4. Supersnygg!! Underbara färger!

  SvaraRadera
 5. Jättevacker LO med många fina detaljer!

  SvaraRadera
 6. Mycket snyggt. En osedvanligt vacker färgkombination samt många läckra detaljer med mycket arbete bakom. Super-LO!

  SvaraRadera