onsdag 12 december 2012

I fas...

Nu är det bråda dagar för oss som inte börjat med julkortstillverkningen i god tid! Men jag är optimist, -Jag hinner!!

Två julkort till har jag hunnit knåpa ihop under veckan :) Å nu tror jag faktiskt att jag är i fas, hihi... Det första fick bli ett stafflikort, de är roliga och ser fina ut tycker jag.

Istället för målat motiv fick det bli ett färdigt från Maja design till det här kortet. De mönstrade papperna kommer från spillbitar den här gången, tror det är från förra årets inköp. Två små nästan helt vita blommor med röda små pärlor i.Kraft Cardstock som bas och så har jag stansat med en kantstans runt hela och färgat in kanterna lite oxå.

En skir spets och ett band med vacker rosett.När man fäller upp kortet så följde jag samma tema med en oval till att skriva hälsningen på, spetsen och de två små blommorna. Nästa kort går lite i stuket som Erika visade tidigare:

 Nämligen att man inte alltid måste måla sina stämpelmotiv. Motivet heter Welcome to a sweet Christmas (den finns kvar i minivarianten i butiken) från Magnolia. Jag valde att färga in ljusen, stjärnan och snörena på paketen för att få lite liv i bilden, som gnuggade jag Vintage Photo runt hela och avslutade mitt motiv med lite snö på utvalda ställen. Den där ostduken går som ett tema genom alla mina kort just nu, men det kan inte hjälpas, jag är förälskad i den!!

Stansade ut lite blad och så tre så pluttar från en bärkvist. Blommor, blommor, blommor, många lager och i prickigt papper som jag tycker är absolut snyggast!!Det fina bandet med julhälsningen ville jag absolut få plats med och som en sista dekoration limmade jag även dit en snutt av det ljuvliga pärlbandet.Nästa vecka tror jag att jag får lov att bjuda på något annat än julkort!!

Kram
BellaMio

2 kommentarer: