lördag 6 augusti 2011

Jag har sparat lite rosor!

Rosor är nog den vackraste sommarblomma jag vet!! Vi har så fina rosor i ett av våra land, tjocka, maffiga rosor som blommar lääääänge...

Dottern gillar dem oxå och på skolavslutningsdagen valde hon länge i landet vilket blomma hon ville ha i håret. Så klart passade jag på att plocka fram kameran och knäppa ett par kort när hon luktade på blommorna...

Men för att förhöja min LO lite till så ville jag ha med ett par rosenblad oxå. Vill du se hur jag gjorde så är det bara att titta på min lilla filmsnutt :)



Men så klart har jag lite bilder oxå...

Båda papprena kommer från Inkido, det översta är slut i den här färgen (men finns i massa andra fina färger) och det undre, det rutiga heter Amanda rose och är baksidan av ett papper.

Runt kanten mellan de två fina papperna har jag limmat fast ett ljuvligt band...



Titeln har jag gjort av lite blandade typsnitt, ni hittar de flesta av dem här. De lite större vita bokstäverna har jag först målat med Smooch och sen lackat ovanpå, och ordet roses har jag målat med Glimmer glaze och så lack så klart!



Och här mina vänner, är de vackra rosbladen från vår trädgård!!!

Jag har helt enkelt återanvänt en tom förpackning, stoppat i lite rosblad och så använt ett matchande mönsterpapper till bakgrunden. Lätt som en plätt!!! Och jag kan säga att nästa gång dottern går till frisören så blir det nog en lock i en sån här liten ask på en LO :)

Lite söta prästkragar och fina pärlgrenar fick räcka som övriga dekorationer...


De här söta fjärilarna har jag klippt ut från ett Inkido-papper och sen lackat med 3D-lack ovanpå.


Jag hoppas ni alla har en skön sommar!

Kram
BellaMio

2 kommentarer:

  1. For en søt LO, så herlig tittel og flott pyntet. Veldig søtt å spare på rosebladene! :D

    SvaraRadera