tisdag 9 augusti 2011

Konservburkar någon?


Hej!

Ha under en längre tid viljat prova konservburks-present-förpackning som Cath har visat tidigare och nu under semester har jag haft tid.


Jag har använt mej av Tim Holtz diesen och klätt den med Sticky back canvas. Lite halv pärlor och halsband gjort av detta metall pärlband.Några gamla knappar som fick en runda med alchoinks för att passa burken. Det finna mönsterpappret hittar ni här och det helt underbara bandet som finns i flera färger hittar ni här."Trådrullen" utstansad, denna dies, i wellpapp och lite grovsnöre lindat runt.


Stämplarna kommer från detta set.Den lila tagen att skriva på. Stansat kanten med en Martha Stewart punch. Bakgrunden är stämpel från detta set och texten kommer från ett Paper Artsy set som är slut.
Stämplat med distresser och även distressat papper och kanter.Det blev ju två burkar när jag var igång och den andra burken blev lite mer manlig.Mönster pappret kommer från Maja Design och stämplar från detta Tim Holtz set. Inget oväntat från mej...;*)Kugghjul utstansade från Tim Holtz dies, slut i shopen. Utstansade i wellpapp och distressade.Detta kugghjul är utstansat i grungepaper. Disressat med Walnut stain, pudrat ett tunt lager perfect pearl medans distressen fortfarande varit fuktig. Sen sprejat lite vatten på och torkat med värmefön. Detta blir en rostliknande yta.Även denna burk fick en tag. Bakgrunden stämplad med detta set och texten kommer från Paper Artsy. Kantstansen kommer från EK success.

Hoppas ni får en bra dag!

Kram

Erika

5 kommentarer:

 1. Är det scrapgodis i dem???

  SvaraRadera
 2. En mästarinnas verk,mycket fint.
  Kram Susanne Prickelina

  SvaraRadera
 3. Linda Kindberg10 augusti 2011 23:53

  Så superläckra burkar!
  Kram

  SvaraRadera