tisdag 16 augusti 2011Hej!

I julas (2010) kom det ett litet paket på posten med diverse underbara saker, bla detta underbara album från Tattered Angels. Det har bara blivit liggandes i min hylla för jag har inte vetat vad jag viljat göra med det, men nu så... Mina svärföräldrar firade sina 70-års dagar i lördags och vad kunde vara bättre än en gäst bok för att förgylla minnena. Hittar inte boken i shopen, men i grunden är den helt vit.
Jag började med att ta loss alla sidorna från spiralen. Sen har jag klätt de tre hårda pärmarna med gammal sidor från en bok. Har använt Modpodge och detta Pärlemo skimrande medium för att fästa och försegla pappret. Detta gör att sidorna blir lite mer tåliga. Sen har jag mistat med hemma gjord turkos och brun färg. Receptet innehåller både refil distress, perfect pearl och vatten.Varje sida är dessutom mistad. Tanken är att det ska komma in bilder från festen på de tjocka sidorna.Lite snygga pen-spetsar. Dessa underbara har kommit in i shopen. Dom har underbara små ord inprintade.
Bokstäver och siffror kommer från denna och denna dies och har blivit distressade, mistade och sedan crackle accent.Liten bild på rosorna i ena hörnet. (ursäkta dess suddighet;)
Bladen är stansade med Nellie Snellen.


Så Mista på och ha en bra dag!

Kram

Erika

4 kommentarer:

 1. Linda Kindberg16 augusti 2011 15:49

  Superläcker gästbok!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så utrolig kult og nydelig på en gang. :) Sommerfuglene er utrolig lekre.

  SvaraRadera
 3. ursnyggt, du är bara bäst

  SvaraRadera