tisdag 15 mars 2011

Nya stämplar och en liten smygtitt...


Hej!

Då var det ny vecka och tisdag igen och jag har lekt lite vid pysselbordet;)
Jag införskaffade lite nya stämplar, Tim Holtz så klart;) Har använt denna.


Jag började med att stämpla fjärilarna (Versa Fine) i mitten på tagen och sen på maskpapper. Sen var det bara att klippa ut fjärilarna och placera dom ovanpå de stämplade fjärilarna på tagen. Efter detta så stämplade jag texstämplen från samma set. Stämplade med Archival Ink. Därefter distressade jag hela tagen med Vintage Photo.


Fjärilarna har haft maskerna på under hela tiden. Det jag gjorde sen var att jag tog rangers refil flaska med embossing ink på en blending foam och täckte hela tagen (OBS maskerna ska sitta på fortfarande, tag av dessa efter embossingen är klar, dekos för framtida alster;) Sen tog jag clear embossing pulver över hela tagen. Efter värmning så hade jag fått denna blanka tag med matta fjärilar. Hug snug band som fått en runda med Mist i färgen Pearl och några halvpärlor fick avsluta tagen.



Sen fortsätter jag visa en smygtitt på mitt pågående projekt;) Här har jag också använt mina nya stämplar med fjärilar. Det går framåt och jag lovar att visa hela när det är helt klart.



Till sist så lämnar jag er med denna bild på ett kort/låda som ni kommer att få en Tutorial på Torsdag. Och ja man kan få plats med en liten go bit;) Dessutom kan man använda denna vikning på två olika sätt. Ses på Torsdag!

Ha det så bra!


Kram

Erika

5 kommentarer:

  1. Åh, så välarbetat och med ett fantastiskt resultat! Snygg ask! Ser fram emot torsdag!
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Superläcker tag!
    Spännande att få se mer av ditt projekt:)
    och tordag ser man fram emot!

    S

    SvaraRadera
  3. Kanon snyggt, d där me fjärilarna!!!

    SvaraRadera
  4. Så fantastiskt snyggt! Jag måste läsa igenom hur du gjorde igen, det var många moment det där!

    SvaraRadera
  5. Lindo trabalho...
    Beautiful job...

    Val
    www.crieartezzanato.blogspot.com

    SvaraRadera