måndag 28 mars 2011

Påskkort

Trött men lycklig!! Är just hemkommen från en stor scrap-träff i Ö-vik, två dagar BARA pyssel (och liite prat , fika och shopping också förstås...) Med perfekt tajming kom lite härliga DT-grejor  i påskens tecken från Inger  i fredags, och dom fick följa med till Ö-vik...och som av en händelse råkade där finnas en passande utmaning så jag passade på att slå två flugor i en smäll. Resultatet:


Utmaningen var att tolka ordet VÅRDAGJÄMNING och färgerna GULT och GRÖNT skulle också finnas med. Det sista var ju inget problem  och åtminstone "VÅRDAG" tycker jag nog man kan associera till ;)  ( "jämning" är kanske svårare kan jag erkänna, hihi).  Men håll med om att det gula "volangbandet"  Plaid Ruffle Ribbon - Yellow - May Arts runt motivet ger lite känsla av solstrålar. Ett jättefiffigt färdigrynkat  band som är elastiskt i rynksidan, vilket gör det  mycket enkelt att att montera. Motivet är en av de nya Magnoliorna, färglagt har jag som vanligt gjort med distressrefillers.  (Just denna Tilda verkar typiskt nog ha tagit slut men det finns många andra söta kvar). Pappret är Bunnies & Chicks - Bunny Love Glitter - Best Creation samt gul och grön CS Bazzill canvas.
 Övriga dekorationer:  Härliga Foam Rose - Yellow, rosa och limegröna 15mm rosorMini Tulip - Pinkgrönt organzaband  samt en rosa kristallkvist. Motivet är utstansat med en Spellbinder och skylten bakom texten kommer från en av de nya underbara Spellbinderseten, Parisian Accents - Spellbinders Mega Dies. MS rose Leaf punch  och lite rosa Pearl Maker.

Ha en riktigt bra  måndag!

KRAM / Eva


4 kommentarer:

 1. Otroligt fint kort, bra jobbat. Riktigt inspirerande...

  SvaraRadera
 2. OMG : )
  Jisses så fint. Färgläggningen e underbar!!!

  SvaraRadera
 3. Jätte vackert kort!
  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 4. Ett helt underbart kort Eva! Man blir får absolut vårkäsnlor när man ser det! Kram

  SvaraRadera