måndag 21 mars 2011

La Blanche och distresser...

Har haft ett par  av de underbara La Blanche-stämplarna liggande ett tag nu utan att ha hunnit prova dem- nästan skamligt, betyder nog att tidsförhållandet shoppingtid / pysseltid här hemma är lite skevt, misstänker jag...
I alla fall har denna kompositör ( vem han nu är- Beethoven kanske?) äntligen begått premiär: Motivet är stämplat med brun Brillancedyna och sen embossat med distressembossingpulver Vintage Photo. Sen har jag distressat  med Tattered Rose, Tea Dye och Vintage Photo. Även Bakgrunden är distressad och stämplad med diverse stämplar, hörn, noter  mm bl a från TH, varav inga verkar finnas kvar i shopen just nu! Mycket nytt har det ju däremot fyllts på med som ni säkert har sett.
Kortet är till en man, så jag har försökt hålla igen lite med blommor och bling- svåårt :) ...
Den fina spetsen fick ändå vara med- även karlar hade ju rysch-pysch och spetskravatter på den tiden när  han på bilden levde, ursäktar jag mig med.
En bit metall som embossats i Big Shot:en med embossingfolder från TH fick plats bakom motivet. Har gått över med lite Alcohol Inks och även lite acrylfärg innan jag sandpapprade fram reliefen för att få ett lite "anfrätt" utseende :).

En mycket enkelt dekorerad insida ...


Övrigt material jag använt: 
Akvarellpapper
Notpapper från gammal TH-paper pad
Hydrangeablommor
Charms
Text skriven med valnötsbläck.


Ha en fin vecka!
Kram!
Eva

5 kommentarer:

 1. Oh, så läckert! Snyggt och välarbetat! Och du har ju rätt i att herrarna på den tiden hade mycket spets och krås, hihi!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. jättefint, och du textar helt fantastiskt
  häls Annette

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt kort!!Snyggt dekorerat och väl arbetat.

  Ha det bra!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Superfint kort i sköna färger! :-)

  SvaraRadera
 5. Underbart kort, Eva1 Kramar!

  SvaraRadera