onsdag 9 mars 2011

Ett grattiskort!

Hej på er denna sena onsdagskväll!
Ja, ett grattiskort är aldrig fel att ha på lut... jag gick loss på de härliga produkterna från Collections elements och skapade ett just ett sådant.

Kortet i sin helhet. Jag tyckte mönsterpapperet Postale Collection var så vackert så jag ville inte "stöka" för mycket med det, därför höll jag kortet ganska så "clean&simple".

En fjäril målad med Crackle paint Antique linen och dekorerad med ett par pärlor.


Här syns bokstäverna som jag klippt ur och chalkat. Kvisten och bladen samt den stora vita blomman i botten är lackade med Glimmer GlazeRosen har jag tryckt mot en embossingdyna och sedan doppat den i Distress Powder Scattered Straw och emnossat den. Blir en himla läcker effekt tycker jag och så är det praktiskt för man doppar bara ner blomman i burken innan man embossar. Tänk bara på att hålla blomman i en pincett när du embossar sedan. Lätt att man bränner sig annars... Blommorna som jag stansat ut är från en Tim Holtz-die som just nu är slut i shopen, Tattered florals.

Jahapp, det var allt för mig för idag!

Ni har väl inte missat att det fullkomligt dräller in läckra nyheter i shopen... Svårt att motstå så mycket fint, eller hur?!!

Kram på er! Kom ihåg att ta en paus och pyssla lite då och då, man mår ju så mycket bättre av det ;D!

Cath.

4 kommentarer:

  1. Läckert kort, vackert papper fint med det embossade!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart kort! Härliga färger!

    SvaraRadera
  3. Mmm.Snyggt! Gillar det gröna lilla inslaget.
    Tack för tipset med rosen!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Snyggt kort;) Gillar färgerna starkt;)

    Ha en trevlig helg!

    Kram Erika

    SvaraRadera