söndag 18 juli 2010

Längesedan...

Ja det var ett tag sedan nu som jag skrev här. Jag har haft en scrapblock som jag inte haft på mycket länge... det har känts otroligt motigt och rentav deppigt... =(  Vad gör man egentligen när man får en scrapblock? Man kan vänta ut den, eller göra något bara för att eller anta en utmaning. BellaMio beordrade mig att göra något till månadens tävling - och det har jag gjort också... men bilderna jag tog blev inte så bra - jag ska fota om i dagsljus, sen kommer en layout också!

Sen blev jag väldigt förtjust i kortvikningen som visades i torsdagens tips och trix, inskickat av Linda Nygren. Jag var ju bara tvungen att testa och rätt som det var så satt jag där och hade kul... =D och jag hoppas ju verkligen att det håller i sig.


Här är kortet som en pyramid...


...och här är det "utfällt", där är det meningen att man ska skriva sin lilla hälsning!


Jag har använt mig av:

(tillfälligt slut men det finns ju så många andra...!)
och så har jag chalkat med
min inktool och

Ni bara måste testa att göra ett pyramidkort, roligt och inte speciellt svårt men det blir definitivt ett kort som sticker ut, hihi, eller snarare - upp!

Jag hoppas ni har det bra och att ni hinner och orkar pyssla lite emellanåt! Det har ju varit en fantastisk värmebölja som verkar vara lite på tillbakagång nu och jag är faktiskt ganska så glad för det. Jag gillar värme men det kan bli för mycket av det goda också!

Kram på er!

Cath.

1 kommentar:

  1. Mycket vackert ! Ska jag testa absolut nån gång.

    Kram Marina

    SvaraRadera