onsdag 28 november 2012

Länge sen....

Det var länge sen jag gjorde ljuskort, så här om dagen slog jag mig ner vid pysselbordet och knåpade ihop ett. Tycker de blir så fina och passar så bra att skicka till vänner och bekanta så här års.

 Jag hittade ett så fint papper från Kaisercraft så jag passade på att utnyttja det fina motivet med kyrkan i vinterskrud till framsidan av mitt kort.


 Varje år köper jag en ny julhälsningsstämpel och det här är årets som kommer från Maja Design. Gillar det fina typsnittet och de vackra orden.

Jag stansade ut en scalloped oval i kraftpapper och en lite mindre slät oval i kvistpapper och så färgade jag in kanterna. Texten stämplade jag i brunt och embossade den med clearpulver. Två enkla blommor från Nellie Snellen-puncharna fick räcka som dekoration.

Jag har även stansat kanterna med en kantstans från Martha Stewart.Även här på insidan passade jag på att använda motivet som fanns på pappret, och över motivet är det alldeles lagom med utrymme för en liten personlig hälsning till mottagaren.

Den lilla asken med de vaniljdoftande värmeljusen prydde jag med rutigt band och en pärlswirl i ena hörnet.De här fina korten går ganska fort att göra när man väl gjort det en gång eller två så kanske skulle man ge sig på att göra flera stycken och ha på ett litet lager. Tycker de är så fina och passar lika bra som värdinnegåva som julkort tycker jag!


Kram
BellaMio

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar