söndag 30 september 2012

Massproduktion av julkort...

Är riktigt avundsjuk på alla er som hade lyckan att kunna besöka Pysseltagens julinspirationsdag igår, ni lär ha haft en kanondag! 
Här hemma får man harva på utan julinspiration så gott man kan :)... fast det får gå det också. 
Som jag berättat förut så tillbringar jag numera arbetsveckorna i exil, veckopendlandes till Uppsala. Denna vecka har dock varit en "hemmavecka" och då har jag faktiskt hunnit med lite pyssel också.  Har bestämt mig för att lägga ner ambitionsnivån med julkorten, enklare, snabbare och mååånga fler är tanken :).

Eftersom det minst intressanta momentet i kortskapandet  enligt min åsikt är dekorationerna :)  (bara kul när man gör egna och då tar det ju så vansinnigt mycket tid...) så satsade jag på att göra ett gäng lite roligare bakgrunder som inte behöver så mycket dekorationer. I princip kan det räcka med en snygg juhälsning tänkte jag. Ett extra plus är att det går åt lite spillpapper  också:Dessa är gjorda med sk "herringbone-" eller lapptäckesteknik, och är såå mycket enklare och snabbare än det ser ut, särskilt om man gör flera i taget. Dessa gjordes på en eftermiddag. Tutorial finns här.

Ytterligare en bakgrund som hann bli ett färdigt kort:


En Magnolia-Tilda (minivariant av denna finns här i shopen), färglagd med Prismapennor på Kraft. Textstämpeln är en av Maja Designs fina från förra året, nyss påfyllda i shopen. Blommorna och bladen är gjorda med Nellie Snellens punch/embosset, och även diesen bakom motivet är från Nellie Snellen.


Ha en skön söndag!!
KRAM!
Eva

2 kommentarer: