söndag 2 september 2012

Jultag

Hej igen!
Jaha, det går visst inte så bra hittills med min pysselavhållsamhet :)... veckopendlar ju numera mellan Sundsvall och Uppsala UTAN pysselgrejor. Nästan... Det visade sig att det RÅKAT slinka med lite Prismapennor och några uppstämplade motiv i packningen, tar ju nästan ingen plats alls.. :)
Och även ambitionen att just nu inte shoppa mer pyssselgrejor utan försöka jobba av mitt (ganska omfångsrika) lager kom också lite på skam, det har ju kommit såå mycket nytt och fint i shoppen så det gick liksom inte att låta bli...
Så eftersom det ändå blivit en liten tag av detta så passar jag på att visa den idag :).

Själva tagen är gjord av papper från TH paperstash Kraft Resist- Christmas Memories.


Detta är "baksidan" av pappret som alltså är som vanlig Kraft CS. Jag har täckt det med ett par lager vit Distress Stain, Picket Fence för att ljusa upp lite, och sen distressat med dyna och infärgningsverktyg i olijka blå nyanser. Därefter stämplat över hela tagen med stämpel från detta nya TH-kit ( den uppe till vänster) med blå distressdyna, och embossat det med clearpulver (syns tyvärr lite dåligt). Sen har jag stämplat med embossdyna med en annan stämpel från samma kit i nederkanten, och embossat med Silver - Aged Embossing Enamel. Samma sak uppe i vänstra hörnet, med stämpel från ett av de äldre julkiten.
Motivet är förstås en Tilda från Magnolia, färglagd på Kraft CS med Prismapennor. Puffy Velvet-penna runt om. Skruvbrads och ett par metalldekos med "blingsten" i mitten.Baksidan, som alltså är framsidan på pappret :) har fått samma behandling med först vit Distress Stain och sen blå distressdynor. Det svarta tryckta mönstret lyser igenom lite och framför allt så framträder  resistmönstret upptill väl. 


Textstämpeln är från Magnolia, embossad som ovan. I vä-kanten snöflingebård av en TH -On The Edge die, som fått lite blå distressdyna och Puffy Velvet samt några blingstenar. Snöflingan längst ner är av en Sizzix-die. Bandet är vitt Hug Snug Seambinding, infärgat lite slarvigt med "utspädd" Distress Stain Faded Jeans.

Ha en HÄRLIG SÖNDAG!

KRAM!
Eva

1 kommentar: