lördag 7 januari 2012

Här kommer mina ATC...

Hej!

Då var det dags att visa upp mina ATC som jag skapat inför Månadsutmaningen, Januari, här i bloggen.

Hela tanken med dessa är ju att man kan byta med varandra, vilket gör att man kanske får upp ögonen för en ny teknik, material eller kanske får en ren inspirations resa. Storleken på dessa kort är också kanon att testa nya tekniker, lagom storlek. Man kan ju skriva på baksidan hur man gjort och även vilka material man använt.

Till mina kort då;)!

Temat blev Steampunk-nyfiken-i-kärleksfärg


Jag satte eyelets i mina så jag kunde samla dom med en album ring.Ett hemmagjort hjärta med ståltråd och pärlor. Handstämplen från TH. De utklippta texterna kommer också från TH. Kugghjulbakgrund och det stora hjulet kommer från The Artistic Stamper.


Liten närbild!
Anledningen till temat blev pga att min kära sambo har en viss förkärlek för teknink och detta har smittat av sig på våra barn.


Stämpeln som texterna kommer från är en förklaring av ordet nyfiken. Har klippt den i delar och använt på de olika korten.Lite mer kugghjul från The Artistic Stamper. Utstansade kugghjul, TH dies.Utstansade kugghjul, TH dies. Mer hemmagjort med ståltråd och pärlor.Textbitarna kommer också från en TH stämpel som jag delat på. Kugghjulet från detta paket.Lite mindre dekorerade!Jag har använt gesso och stämplat på mina kort. På så vis får man en resiststämpling som lyser igenom färgen. Alla korten har fått en omgång med guldpenna längs kanterna.


TH=Tim Holtz

Material;

TH dies, denna och denna
TH stämplar bla denna
The Artistic Stamper; denna, denna ,denna och denna.
Glimmermist bla denna
Gesso
Archival Ink


Är ni taggade;))

Kram

Erika

2 kommentarer: