måndag 2 januari 2012

GOTT NYTT 2012!!!

Hoppas ni alla har återämtat er från jul-och nyårsfiranden och känner er laddade och redo för ett nytt år !
Själv har jag för första gången på MYCKET länge varit ledig över både jul och nyår och det har varit helt otroligt skönt!! Har till och med varit helt "pysselfri en vecka över jul eftersom vi varit bortresta, så nu när vi kom hem kliade det i pysselfingrarna förstås :). Behövde en "gå-bortspresent" till nyårsfesten så då passade jag på att knåpa ihop detta till värdinnan:



Ljuslyktorna är inhandlade på Indiska, och till dessa matchande altrad tändsticksask och värmeljuskort.
Presentpåsen är recyklad, kommer ursprungligen från Åre Chokladfabrik vilket de sparsamma dekorationerna är avsedda att maskera :).

Närbild på ljuskortets framsida:

.

Har genomgående använt årets vinterpapper från BoBunny -Snowfall. Heeelt underbara papper som knappt behöver några extra dekorationer. Klockan av die från TH fick räcka, här utstansad i kartong som distressats med Vintage Photo och sen embossats med ett av de urläckra embosspulvren från Stampendous, Copper - Aged Embossing Enamel. Fotokvaliten är tyvärr usel (inget dagsljus) men det ger verkligen intryck av gammal ärgig koppar :). Bokstäverna är också en TH dies, här lackade med Crackle Accents.

Insida:


Kantstans från MS och en Spellbinders.

Tändsticksasken är dekorerad med en stoor blomma gjord av Kraft Glassine Paper, utstansad med TH Tattered Florals Die. Har äntligen kommit till skott med att prova detta papper och jag gillar verkligen vad man kan göra med det :)


Här har jag haft på PP turquoise på varannan utstansad blomma och sen även embossat lite här och där med embosspulvret ovan. Brad från BoBunny. Även bakgrundens kanter och den stämplade swirlen är embossade med Aged Copper. Lite Crispyband, brun spets och Pearls Pewter.

Andra sidan:


Textstämpel från Urban Chic - Tim Holtz Stamp Set, även swirlen på andra sidan är från detta set. Blomman- same procedure, fast denna utan PP, distressad med Vintage Photo.

Ha en riktigt GOD FORTSÄTTNING på 2012!!!

Kram!
Eva



7 kommentarer:

  1. Ditt presentset är helt underbart! Härliga färger och detaljer!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hvor er det et overdådigt kort i skønne farver og med mange fine detaljer. v.h. morkaren.

    SvaraRadera
  3. Åh, vilka underbara gå-bort-presenter!
    God fortsättning på det nya året!

    SvaraRadera
  4. WOOW så underbara alster

    God fortsättning

    SvaraRadera
  5. Wow!!!vilken present att få! Så snyggt och genomtänkt, med otroligt fint sammansatta färger. Du är superduktig och jag blir så inspirerad!
    mvh Eva

    SvaraRadera
  6. Så fint!!! Du är verkligen duktig. Vill önska dig ett fint 2012. Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Snygga alster!
    (Eva, kan du inte ändra på din blogg så att det går att kommentera med "välj profil>namn/webbadress"?)

    SvaraRadera